Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne... Ovu sam dobro izgradilaJeste razmisljale o novoj karijeri?
Bitno da mirno spavašNe... Ovu sam dobro izgradila
Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebuja sam jednom bio baš iskren i rekao da sam pročitao o njoj na forumu i da bi rado postao stalni klijent...upalilo je
Hmkmhm, dual SIM mobitel?A znam jbg... Bilo mi je lakse imat sve na privatnom jer sam uvijek dostupna... Radni dok sam ga imala jako rijetko sam palila...
I naravno nisi postao stalni klijent???ja sam jednom bio baš iskren i rekao da sam pročitao o njoj na forumu i da bi rado postao stalni klijent...upalilo je
Stalni klijent hihija sam jednom bio baš iskren i rekao da sam pročitao o njoj na forumu i da bi rado postao stalni klijent...upalilo je
Ni ja nisam u Zagrebu, jel to onda ok?Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebu
Najbolji je onaj obicni na tipke za toHmkmhm, dual SIM mobitel?
kako si onda sombrera primila?Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebu
a zašto ?Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebu
imaš popust?Meni je najbitnije.da ne plačam masaže
A dobro... Ja i sombi smo stari prijatelji... Svi mi koji se znamo tu, Mod, sombi, oldie, venrurakako si onda sombrera primila?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|