Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne... Ovu sam dobro izgradilaJeste razmisljale o novoj karijeri?
Bitno da mirno spavašNe... Ovu sam dobro izgradila![]()
Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebuja sam jednom bio baš iskren i rekao da sam pročitao o njoj na forumu i da bi rado postao stalni klijent...upalilo je![]()
Hmkmhm, dual SIM mobitel?A znam jbg... Bilo mi je lakse imat sve na privatnom jer sam uvijek dostupna... Radni dok sam ga imala jako rijetko sam palila...
I naravno nisi postao stalni klijent???ja sam jednom bio baš iskren i rekao da sam pročitao o njoj na forumu i da bi rado postao stalni klijent...upalilo je![]()
Stalni klijent hihija sam jednom bio baš iskren i rekao da sam pročitao o njoj na forumu i da bi rado postao stalni klijent...upalilo je![]()
Ni ja nisam u Zagrebu, jel to onda ok?Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebu![]()
Najbolji je onaj obicni na tipke za toHmkmhm, dual SIM mobitel?
kako si onda sombrera primila?Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebu![]()
a zašto ?Meni kad netko spomene da cita postove na forumu hvala dovidjenja, nisam u zagrebu![]()
imaš popust?Meni je najbitnije.da ne plačam masaže
A dobro... Ja i sombi smo stari prijatelji... Svi mi koji se znamo tu, Mod, sombi, oldie, venrurakako si onda sombrera primila?![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|