Kozjak Dida
Well-known member
Do kad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ova se ranila vodenim bojicamaJavi kad nadjes zamenu.. .
Pola bar mene da je..
Mozda se tada uplasim...
A do tada ne zasmejavaj me
Extra....Javi kad nadjes zamenu.. .
Pola bar mene da je..
Mozda se tada uplasim...
A do tada ne zasmejavaj me
To je drugacije...to nisu ljudi koji pisu ili dolaze na recenzijepoznala si ga prije foruma?
Ne moram vidjet nekog da znam kakav jeStari prijatelji, vidili se prvi put prije 10 dana
A isto si se za Sombija prevarila malo...ispao bolji jel de?Ne moram vidjet nekog da znam kakav je
Što manje naravno odohRadi nešto.
Znala sam da je ok ali sam mislils da se samo zajebavs i da nece dociA isto si se za Sombija prevarila malo...ispao bolji jel de?
a što ti smeta to što pišu?To je drugacije...to nisu ljudi koji pisu ili dolaze na recenzije
nećeš valjda i njega odradit? pa ubit će te maserkaPatak, kad je placa?
Privatni razlozi. Naravno da svakoj normalnoj osobi to smeta, jel bi vama kao klijentu smetalo da vam objavim privatnu fotografiju, pravo ime, mjesto gdje radite i da netko pise kad ste na poslu a kad u prostoru. Forumasi uostalom nikad nisu bili pozeljni ni korektni klijentia što ti smeta to što pišu?
Necunećeš valjda i njega odradit? pa ubit će te maserka
smetala bi objava bilo čega ali govorim o tome da kako mogu ja pisati o tebi kao i ti o meni, i ako je to diskretno napisano ne vidim prevelik problemPrivatni razlozi. Naravno da svakoj normalnoj osobi to smeta, jel bi vama kao klijentu smetalo da vam objavim privatnu fotografiju, pravo ime, mjesto gdje radite i da netko pise kad ste na poslu a kad u prostoru. Forumasi uostalom nikad nisu bili pozeljni ni korektni klijenti
IstinaPrivatni razlozi. Naravno da svakoj normalnoj osobi to smeta, jel bi vama kao klijentu smetalo da vam objavim privatnu fotografiju, pravo ime, mjesto gdje radite i da netko pise kad ste na poslu a kad u prostoru. Forumasi uostalom nikad nisu bili pozeljni ni korektni klijenti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|