Sisata i guzata
Well-known member
Evo upravo dogovaramo izlazak za petak na ppAl se javio propustila sam sve jebemu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo upravo dogovaramo izlazak za petak na ppAl se javio propustila sam sve jebemu
Tako se i ja zaljubila u SplitOna je Estonka...to ti je drugi mindset...kaže bila je posvuda i prije par godina odlučila ostati tu, mirno je, lijepa klima, turizam...
I jacaaa od togaHahahh morala sam...
Pogledajte prilog 1096
Hahaha evo patka se ulogirala odmahI jacaaa od toga
StalkerHahaha evo patka se ulogirala odmah
Zar nećemo privat?Evo Patak sad aj leci
Pa odite samiocito se boji mene, napadam bivse musterije po cesti i silujemMarijole se boji kave, razočarao me je.
Pa idemo ti i ja, a s njim ću drugi put.Pa odite samiocito se boji mene, napadam bivse musterije po cesti i silujem
Pa kazemPa idemo ti i ja, a s njim ću drugi put.
Ja npr ???Nema veze, doci ce novi
A ocito ne zna ni koji su uvjeti za odnos sa mnom..Pa odite samiocito se boji mene, napadam bivse musterije po cesti i silujem
Kad sam to napisalaJa npr ???
Ma jok nisi, napisala si "doci ce novi" pa sam se ja nasao u tome kao haahahahaahahaKad sam to napisala
Al to je bilo prije 10 dana, vise ne znam na sta sam mislilaMa jok nisi, napisala si "doci ce novi" pa sam se ja nasao u tome kao haahahahaahaha
Haahahahaaha nije bitno pa necemo cjepidlaciti, ja sam samo vidio priliku i to je to. Mislim ako treba novi kandidat tu sam. Stojim na raspolaganjuAl to je bilo prije 10 dana, vise ne znam na sta sam mislila
Neeee..... Tolerancija rekao bi patakPatak moramo se rastat ti slusas cajke a ja rokenlajke jeb ga nije nam bilo sudjeno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|