Sisata i guzata
Well-known member
Evo upravo dogovaramo izlazak za petak na ppAl se javio propustila sam sve jebemu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo upravo dogovaramo izlazak za petak na ppAl se javio propustila sam sve jebemu
Tako se i ja zaljubila u SplitOna je Estonka...to ti je drugi mindset...kaže bila je posvuda i prije par godina odlučila ostati tu, mirno je, lijepa klima, turizam...
I jacaaa od togaHahahh morala sam...
Pogledajte prilog 1096
Hahaha evo patka se ulogirala odmahI jacaaa od toga![]()
StalkerHahaha evo patka se ulogirala odmah
Zar nećemo privat?Evo Patak sad aj leci
Pa odite samiMarijole se boji kave, razočarao me je.
Pa idemo ti i ja, a s njim ću drugi put.Pa odite samiocito se boji mene, napadam bivse musterije po cesti i silujem
![]()
Pa kazemPa idemo ti i ja, a s njim ću drugi put.![]()
A ocito ne zna ni koji su uvjeti za odnos sa mnom..Pa odite samiocito se boji mene, napadam bivse musterije po cesti i silujem
![]()
Kad sam to napisalaJa npr ???![]()
Ma jok nisi, napisala si "doci ce novi" pa sam se ja nasao u tome kao haahahahaahahaKad sam to napisala![]()
Al to je bilo prije 10 dana, vise ne znam na sta sam mislilaMa jok nisi, napisala si "doci ce novi" pa sam se ja nasao u tome kao haahahahaahaha
Haahahahaaha nije bitno pa necemo cjepidlaciti, ja sam samo vidio priliku i to je to. Mislim ako treba novi kandidat tu sam. Stojim na raspolaganjuAl to je bilo prije 10 dana, vise ne znam na sta sam mislila![]()
Neeee..... Tolerancija rekao bi patakPatak moramo se rastat ti slusas cajke a ja rokenlajke jeb ga nije nam bilo sudjeno![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|