Jasno mi je da neces sa sig pricat. Ali nisam.ja jebao sombrera?Ventura, pa di.si frende?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasno mi je da neces sa sig pricat. Ali nisam.ja jebao sombrera?Ventura, pa di.si frende?
A Daaj ne olaksavas situacijuJasno mi je da neces sa sig pricat. Ali nisam.ja jebao sombrera?
Sve ok. Prebrodio je on to. Dosao bacit oko na temu Recenzije ZagrebA Daaj ne olaksavas situaciju
Neugodno mi je. Tjesim se da je to sve posao
Vidjela sam... Citaju se internacionalna iskustvaSve ok. Prebrodio je on to. Dosao bacit oko na temu Recenzije Zagreb
Ovo je istina.Marijole, ti si kriv, izazvao si me sandalama... Ja sam pokleknula
Koji si ti stalker...Vidjela sam... Citaju se internacionalna iskustva
Zanimalo me sta gleda.... Hahaha samo mi pisemoKoji si ti stalker...
Ma nisam mislio ništa pisati. Dobra fotka.Pa pozdravi nas brateee barem
Hvala Ventura... Srce moje... Moj nadrazi djecace... Kad se vidimoMa nisam mislio ništa pisati. Dobra fotka.
I naravno, idemo na kavu gdje god zelis, samo neka si s namaHvala Ventura... Srce moje... Moj nadrazi djecace... Kad se vidimo
Jel to pitanje?Hvala Ventura... Srce moje... Moj nadrazi djecace... Kad se vidimo
Nece ventura poslije sombija ,)Hvala Ventura... Srce moje... Moj nadrazi djecace... Kad se vidimo
Naravno... Idemo van, gdje pozelis, ozbiljnoJel to pitanje?
Sombrero casti ,)))Naravno... Idemo van, gdje pozelis, ozbiljno
Ne mora se seksati... Vidjet cemo se kao prijateljiNece ventura poslije sombija ,)
Obiljezena si do kraja zivota ,))))
Petak, subotaNaravno... Idemo van, gdje pozelis, ozbiljno
U tvojim sandalicamaSombrero casti ,)))
Moze, dogovoreno, samo javiPetak, subota
Tel: 064/677-677
|
|
|
|