Sisata i guzata
Well-known member
Kako tko kome, pa red je da ti budes prviTko će znati. Vidjet ćemo narednih par dana. Meni je seks za početak sasvim dosta. Ne treba se zaletavati. Sad smo u fazi tko će se kome prvi javiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako tko kome, pa red je da ti budes prviTko će znati. Vidjet ćemo narednih par dana. Meni je seks za početak sasvim dosta. Ne treba se zaletavati. Sad smo u fazi tko će se kome prvi javiti
A koliko ih misli ili je mislilo da si im cura?Ne stvarno... Ja sam imala samo 2 decka.. Ostalo su sve klijenti... A slobodna sam vec 6 godina
Ne ne ja uvijek igram na hard-to-get kartu zasad pali pa ne planiram mijenjati pristup. Vidjet ćemo uskoro, nadam se ^^Kako tko kome, pa red je da ti budes prvi
Nadam se za njihovo dobro da ni jedan... Rezem to odmah u startu, cim je lova upletena naravno da nismo u veziA koliko ih misli ili je mislilo da si im cura?
I stvarno to pali?Ne znam... Nisam bila u bas takvoj situaciji ali da me ne nazove nakon seksa ne bih ni ja njega...Ne ne ja uvijek igram na hard-to-get kartu zasad pali pa ne planiram mijenjati pristup. Vidjet ćemo uskoro, nadam se ^^
Lova je uvijek upletena, samo pitanje modaliteta...Nadam se za njihovo dobro da ni jedan... Rezem to odmah u startu, cim je lova upletena naravno da nismo u vezi
Jednom ćeš platiti za sve zajedno...Ne ne ja uvijek igram na hard-to-get kartu zasad pali pa ne planiram mijenjati pristup. Vidjet ćemo uskoro, nadam se ^^
Mislim, placanje po susretu, placanje izlazaka bez mog sudjelovanja i to... Kad sam s deckom bila uvijek bi placali sve pola polaLova je uvijek upletena, samo pitanje modaliteta...
uvijek upali taj pristupNe ne ja uvijek igram na hard-to-get kartu zasad pali pa ne planiram mijenjati pristup. Vidjet ćemo uskoro, nadam se ^^
samo treba moći izdržati ako je mala baš dobrauvijek upali taj pristup
Ja ne znam kakvo samopostovanje imaju te zenepojebemo se i ne nazoves me... Znaci da ne planiras vise nista i nemamo o cemu razgovarati...uvijek upali taj pristup
nisi ti naletila na pravogJa ne znam kakvo samopostovanje imaju te zenepojebemo se i ne nazoves me... Znaci da ne planiras vise nista i nemamo o cemu razgovarati...
Jedino ako zene imaju 18,19 godina
Po mom iskustvu, većina ljudi, bilo muškaraca bilo žena, je nesigurno. Samo treba znati dobro odigrati.Ja ne znam kakvo samopostovanje imaju te zenepojebemo se i ne nazoves me... Znaci da ne planiras vise nista i nemamo o cemu razgovarati...
Jedino ako zene imaju 18,19 godina
nije to lako ni odigrati,uvijek misliš što ako ne nazove ali uvijek nazovuPo mom iskustvu, većina ljudi, bilo muškaraca bilo žena, je nesigurno. Samo treba znati dobro odigrati.
Zene vas prve zovu nakon seksanije to lako ni odigrati,uvijek misliš što ako ne nazove ali uvijek nazovu
Nema čari ako nema igre, uvijek i u svemuPa mene su igrice prestale palit tamo sa 17 godina...
Samo izravno, ide ide, ne ide, ne ide
Kako koja. Ovisi o situaciji. Nekad moraš prvi. Sad mislim da trebam pričekati.Zene vas prve zovu nakon seksa
Moj moto je uvijek bio samo otvoreno i izravnoNema čari ako nema igre, uvijek i u svemu
ako si dobro odradio vikend znaš da će nazvati a ako si sjebo nešto kardinalno onda zoveš jbg šta drugoKako koja. Ovisi o situaciji. Nekad moraš prvi. Sad mislim da trebam pričekati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|