Patak
Well-known member
Mi ne dijelimo našu intimu ni privatni životPatak, zna li Maserka da je sad udana žena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi ne dijelimo našu intimu ni privatni životPatak, zna li Maserka da je sad udana žena?
da da ono kad misliš da si prvi taj danMa imam ih dvojicu koji vole tako rano... To su stari iskusni ljudi koji znaju da se dolazi u 9 prvi da budes
Zajebavam se... Ali jedan je poslom u zg a drugi lovi pauzu pa im tako pase a meni je tesko jer bar dva puta tjedno sam cijelu noc, a uz to i radim ...
nije ni nju obavjestioPatak, zna li Maserka da je sad udana žena?
Ja volim ujutro. Uvijek sam napaljen, svjež i pun energije. A i dobar seks pa opuštajući tuš - najbolji uvod u dan!Ma imam ih dvojicu koji vole tako rano... To su stari iskusni ljudi koji znaju da se dolazi u 9 prvi da budes
Zajebavam se... Ali jedan je poslom u zg a drugi lovi pauzu pa im tako pase a meni je tesko jer bar dva puta tjedno sam cijelu noc, a uz to i radim ...
E jbg... A kod nas ujutro je samo pantera vrijednaJa volim ujutro. Uvijek sam napaljen, svjež i pun energije. A i dobar seks pa opuštajući tuš - najbolji uvod u dan!
Bok SombiBok sigi
ma da takav dan mora uspješno svršiti ako tako počneJa volim ujutro. Uvijek sam napaljen, svjež i pun energije. A i dobar seks pa opuštajući tuš - najbolji uvod u dan!
Ako budes u 8:00 ne mozes fulati ni kod Pantereda da ono kad misliš da si prvi taj dan
Bome se naspavalaBok Sombi
Forum, posao, macke, nocna druzenja e jbg nisam ni ja od kamenaBome se naspavala
što više spavanja to bolje za organizamForum, posao, macke, nocna druzenja e jbg nisam ni ja od kamena
i što manje sexaForum, posao, macke, nocna druzenja e jbg nisam ni ja od kamena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|