Sisata i guzata
Well-known member
U poslu da... Privatno je to jako mali broj 2
Sisata, jesu li tebi muškarci samo broj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U poslu da... Privatno je to jako mali broj 2
Sisata, jesu li tebi muškarci samo broj?
Navodno nije dobro pretjerivat tako pise 24 hi što manje sexa
e da da, jbte ja sam svakoj curi bio treći... imala ona 24 ili 38 g ja uvijek treći, ni drugi ni četvrti nego baš trećiU poslu da... Privatno je to jako mali broj 2
Jel tak da pocnes osjecat da ti je previse, gubis energiju i onako ti bude kako cu ja to... Tako je meni bilo za vikend onaj prosli..Evo moram priznati da sam se nakon dugo dugo vremena i ja umorio od seksa. Cijelu subotu sam izmjenjivao tjelesne tekućine s kolegicom. Mislim da sam par dana samo na kavi, vodi i kompjuteru.
Jebote, ti skoro djevica?!?U poslu da... Privatno je to jako mali broj 2
Ne stvarno... Ja sam imala samo 2 decka.. Ostalo su sve klijenti... A slobodna sam vec 6 godinae da da, jbte ja sam svakoj curi bio treći... imala ona 24 ili 38 g ja uvijek treći, ni drugi ni četvrti nego baš treći
Buducem muzu cu naravno priznat samo privat brojJebote, ti skoro djevica?!?
uvijek je bilo da ispadneš treći kako god okrenešNe stvarno... Ja sam imala samo 2 decka.. Ostalo su sve klijenti... A slobodna sam vec 6 godina
Ma ok je bilo dok je trajalo. Otišli u subotu na "piće poslije posla". Otišla od mene u nedjelju oko podne. Cijeli jučer dan sam potpuno bez energije. Spavao 12 sati. Da me zvala Adriana Lima u međuvremenu, rekao bih joj sorry ne mogu ^^Jel tak da pocnes osjecat da ti je previse, gubis energiju i onako ti bude kako cu ja to... Tako je meni bilo za vikend onaj prosli..
Eto zato se meni uvijek spavaMa ok je bilo dok je trajalo. Otišli u subotu na "piće poslije posla". Otišla od mene u nedjelju oko podne. Cijeli jučer dan sam potpuno bez energije. Spavao 12 sati. Da me zvala Adriana Lima u međuvremenu, rekao bih joj sorry ne mogu ^^
I koliko puta za 24 hVidiš da mi se ni na forum nije dalo. Cijeli dan gledao Netflix.
3/4 puta. Ja sam triput svršio, ona 4. A nije baš bilo 24h, prije nekih 7-8. Došli do mene doma oko 20h navečer i do jutra oko 5 bili aktivni. Meni nakon trećeg puta bilo dosta ali sam kao pravi džentlmen ponudio svoj jezik i prsteI koliko puta za 24 h
Hahah dobila je i recenzijuSuper cura. Ima energije. Sviđa mi se to. Mislim da ćemo ponoviti
Pa skoro ^^Hahah dobila je i recenziju
Hoce biti nesto vise ili samo seks...Pa skoro ^^
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|