Sisata i guzata
Well-known member
Daa bila sam mrtva pijana i uzasno napaljenaa.Nakon 5 ujutro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daa bila sam mrtva pijana i uzasno napaljenaa.Nakon 5 ujutro?
Daa bila sam mrtva pijana i uzasno napaljenaa.
Odgovorila sam mu na poruku u pp, brzo smo razmijenili brojeve i za pola sata je bio u mom krevetuDaa bila sam mrtva pijana i uzasno napaljenaa.
Najbolji je sex nakon cijele noći napaljivanja. Ipak mala zamjerka jer je Som prije Amadeusa izrazio htijenje ka tvojoj podatnosti.Nakon 5 ujutro?
Ako nesto zaista volim, to su strucni komentari i dubina hrvatskog rjecnikaNajbolji je sex nakon cijele noći napaljivanja. Ipak mala zamjerka jer je Som prije Amadeusa izrazio htijenje ka tvojoj podatnosti.
Zar bi ti mogao gledati da ti neko pendreči SiG? Definitivno si ju prebolio. Rešpekt Ventura, izašao si iz čeličnih stiska SiG-inih guzova.Mogla si i mene pozvati
Pa rekao si da te nece bitiMogla si i mene pozvati
Rešpekt.Ako nesto zaista volim, to su strucni komentari i dubina hrvatskog rjecnika
Pa mislio me on karat umjesto mozarta zabogaZar bi ti mogao gledati da ti neko pendreči SiG? Definitivno si ju prebolio. Rešpekt Ventura, izašao si iz čeličnih stiska SiG-inih guzova.
A to...Bijah bio pomislio da je htio trojku.Pa mislio me on karat umjesto mozarta zaboga
Koje perverzne misli..A to...Bijah bio pomislio da je htio trojku.
ovakvo divljenje nikad nisam dozivioNo, sto je tu je, nisam odoljela mladom tvrdom kurcu mog Amadeusa...
Mod, jel se sjecas to je bilo onu noc kad sam te zvala a ti otisao spavati
Jbg rekao si mi da ides kod drugih cura i da te nece biti pa sam spavala sa Mozartom..
A jbg prijebalo mi se...Ti stvarno nemas morala
A nocas daleko simorat ću potegnut do zg. gdje ću te naći sigica?
Mozart je zadovoljio sve moje potrebe...morat ću potegnut do zg. gdje ću te naći sigica?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|