Sisata i guzata
Well-known member
Na aparatima svi kojima sam se klela u ljubavA kako je tek meni . Klela se u ljubav , pisala mi noćima da me voli i što sad ? Ode , napije se i dovuklja tamo nekog klinca u krevet .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na aparatima svi kojima sam se klela u ljubavA kako je tek meni . Klela se u ljubav , pisala mi noćima da me voli i što sad ? Ode , napije se i dovuklja tamo nekog klinca u krevet .
Nisu svi na aparatima , Ventura je u Savi , eno ga već kod Broda .Na aparatima svi kojima sam se klela u ljubav
Najbolje da ti biras, ja bi mozda venturuMozarte sto kazes da pozovemo u krevet moda ili sombija
Kod onih splavica prema toplaniNisu svi na aparatima , Ventura je u Savi , eno ga već kod Broda .
Mozes ga pitati u pp, samnom je rekao da ne razgovaraNajbolje da ti biras, ja bi mozda venturu
Bilo bi bezobrazno od mene da ga ja zovem. Usao sam u njegov area 51Mozes ga pitati u pp, samnom je rekao da ne razgovara
sad si me razočaraoNajbolje da ti biras, ja bi mozda venturu
A vidis da je nesto s foruma? Moram ga vratit u aktivnostsad si me razočarao
Somby , dobro znaš da je Ventura mlađi i visok je između 178 i 182 cmsad si me razočarao
A i znas da sam ja 195, sigici ni stikle nisu bile dovoljneSomby , dobro znaš da je Ventura mlađi i visok je između 178 i 182 cm
Pretpostavljam da to ide mene ?Kad prevarim ne zazalim... Zao mi je ali ako meni treba kurac i nema te tu ocekuj da cu sjesti na drugi...
Daaa jaoo... Kad sam te vidjela onako snaznog i visokog...A i znas da sam ja 195, sigici ni stikle nisu bile dovoljne
jbt , tebi isto stoječki puši kituA i znas da sam ja 195, sigici ni stikle nisu bile dovoljne
A nijee bas takooo ja sam u stiklama bome blizu 180jbt , tebi isto stoječki puši kitu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|