Sisata i guzata
Well-known member
Daa, jeo si tartar sa moje picke..A bas si zlocka, necemo pricat o igricama s umacima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daa, jeo si tartar sa moje picke..A bas si zlocka, necemo pricat o igricama s umacima
Još tražiš info ? Sve si joj krafne pojeo !!!!!Neke info?
A nisam mislio da cemo bas tolko daleko ic. Cuvat cemo nesto i za iduci put. Ali sva si luda bila kad si mi rekla da umocim u curry sos, malo me pekloDaa, jeo si tartar sa moje picke..
Sperma ti ima bolji okus od sladoleda sa visnjomA nisam mislio da cemo bas tolko daleko ic. Cuvat cemo nesto i za iduci put. Ali sva si luda bila kad si mi rekla da umocim u curry sos, malo me peklo
puno puno ananasa je pojedeno da ti uzivasSperma ti ima bolji okus od sladoleda sa visnjom
info nisam baš jeftinaNeke info?
Jesu i krafne u toj cijeni?info nisam baš jeftina
Za prvi put, upoznavanje i sve pa shvacam, ali drugi put bi ponovio svaki iduciLjubavi moras znati da ti nikad ne bih naplatila jer ne zelim da mislis da sam kurva...
Nisam znala sto je snaga mladog pastuha dok nisam probala tvoj mladi tvrdi kuracZa prvi put, upoznavanje i sve pa shvacam, ali drugi put bi ponovio svaki iduci
Kako je lijepo ovako javno vidjet da te netko ovako hvali. Iduci put cemo isprobavat nesto novo, a o tome cemo privatno ti i ja porazgovarati. Ne trebaju svi znat o cemu mastamoNisam znala sto je snaga mladog pastuha dok nisam probala tvoj mladi tvrdi kurac
kako se bilo tuširati pod tušem haha?Uf ako ima tolko krafni samo za mene, pa evo me odmah
Somby , nije ni meni lako , večeras se moram napit da ovo zaboravim što prije . Za prvu ruku 2 dl vode i žličicu šećera razmuti .joj ovo mi strašno čitati
malo sam razočaranSomby , nije ni meni lako , večeras se moram napit da ovo zaboravim što prije . Za prvu ruku 2 dl vode i žličicu šećera razmuti .
Ljubavi moras znati da ti nikad ne bih naplatila jer ne zelim da mislis da sam kurva...
Zao mi je sto se tako osjecas, bilo je ovo puno jace od menemalo sam razočaran
A kako je tek meni ? Klela se u ljubav , pisala mi noćima da me voli i što sad ? Ode , napije se i dovuklja tamo nekog klinca u krevet .malo sam razočaran
Mozarte sto kazes da pozovemo u krevet moda ili sombijaZao mi je sto se tako osjecas, bilo je ovo puno jace od mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|