Mozart i Ana
Zazvoni mi mobitel i ja se javim.Hej kako si ? Dobro ti? Dobro sam...slušaj doći ču kod tebe navečer i još mi je rekao da je sa foruma i da mu je nick Mozart te da će doči kod mene da popričamo i pojedemo krafne skupa.Rekla sam mu da dođe i da imam 10 krafni od čokolade
samo za njega.
Dan je prošao a večer je došla.Obukla sam crvene tangice ,grudnjak i štikle crvene .Obukla sam ogrtač tako da ne vidi odmah što imam ispod.
Pozvonio je na vrata a ja sam mu otvorila sa osmjehom na licu
Pošto je bilo Valentinovo ,kupio mi je ružu bio.
Na sebi je imao traperice i majicu ,ležeran stil koji mu je dobro stajao.
Sjeli smo prije svega ,ja sam mu dala krafne da jede i soka.Dok je jeo pričali smo malo.Molio me je da se vratim na forum,rekla sam mu da neznam i da ću razmisliti o tomu.
Nije me forsirao jer nisam htjela o tomu pričati.Gledala sam ga kako jede krafne...
Isto tako sam mu rekla prije nego smo se skinuli goli da mu ne želim uzimati novac i da ćemo se seksati za free .
Poljubio me je u obraz i rekao hvala ti Ancice.
Skinula sam ogrtač a on je samo rekao Wow !!
Lijepo ti stoji ovaj crveni komplet ali meni si prejebena u onim plavim tangama bila uh...Nasmijala sam se samo i rekla mu da se skine gol.
Skinula sam se i ja gola.Idemo u sobu kažem mu,imam lijepi krevet
malo škripi pomislim u sebi
Mazili smo se i ljubili na krevetu.Inače se ne ljubim u usta ali njemu sam sve dala.Ljubili smo se i jedan drugoga mazili.
Ubrzo smo otišli u pozu 69 .Lizao mi je pičkicu mmmm mokru .Ja sam njegov kurac pušila i mjesila sam mu jaja.
Tako je tvrd već a moja pičkica vrela.
Spremni smo za seks
Mozarte idem gore ja na tebe ,jahat ću.Da vidiš što znači prava jahačica na kurcu hehe.
Sjela sam na njegov tvrdi kurac ,samo je kliznuo u moju pičkicu mmm.Nabijala sam se na kurac.Polako pa sve brže i brže.
On me je mazio po sisama i grickao moje bradavice.Stenjala sam lagano.
Bome ide tebi to.Još sam bila malo gore a onda smo zamjenili pozu.
Naguzila sam mu se.Mozarte da stavim gela na guzu? Zašto ? htjela bi da mi ga staviš i u guzu malo i svršiš mi u guzu .Napuni ju toplom spremom.Može,e sad si me baš iznenadila ovime.
Uzela sam gel i namazala moj šupčić sa gelom.Razmazala sam ga dobro.Spremna sam sada kažem mu.
Prvo mi ga je stavio u pičkicu ,još me malo jebao u nju.Mazio mi je šupčić.
Izvadio ga je van i stavio u šupčić,skliznuo je samo a ja sam uživala.Volim analni seks.
Polako me je jebao a onda sve brže .Ja sam stenjala i uživala u tomu sve dok
nije napunio moj šupčić svojom toplom spermom.
Mmmmm divota.Divan osječaj.
Ležali smo i pričali u krevetu još.
Na kraju smo se išli skupa tuširati pod tušem.
a onda svemu lijepomu uvijek dođe kraj nažalost,morao je ići a ja sam ostala sama.