krenem odmah sadA nocas daleko si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krenem odmah sadA nocas daleko si
Neko te drugi ima...A nocas daleko si
Nije sombrero za ove pjesme, ja sam odmah znao da si ti zena od turbo folka, cim si ti meni pustila sabana saulica u meni se probudio lav ranjeniNeko te drugi ima...
ako si od šabana lav haha šta bi bio od prave mjuze?Nije sombrero za ove pjesme, ja sam odmah znao da si ti zena od turbo folka, cim si ti meni pustila sabana saulica u meni se probudio lav ranjeni
Cim nazovesMozartee kad ces me ponovno puniti spermom
?Vcrs dolazi moj dugogodisnji prijatelj i jedan od najboljih jebaca.. Znam da ovo sad citaa...
Pa imam ja vise njih
Znas da sam bez moralaa... Dolazi u zg vcrsPa imam ja vise njih
Znaci u burger king ipak hoces ic, nista od megica ovaj putMozartee opet bih pusila tvoj kurac umocen u topljeni sir...
Makar sir je hladan a tvoja usta topla, dobra kombinacijaMozartee opet bih pusila tvoj kurac umocen u topljeni sir...
Uf... Jedva cekam da mi ponovno zalijes spermom bujne grudi...Makar sir je hladan a tvoja usta topla, dobra kombinacija
Daj dosadna si više .Uf... Jedva cekam da mi ponovno zalijes spermom bujne grudi...
Broj znas, sve znasUf... Jedva cekam da mi ponovno zalijes spermom bujne grudi...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|