maserkasplit
Well-known member
Opet imaš neki pogrešan film u glavi o Patku ali tko sam ja da ti sudim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet imaš neki pogrešan film u glavi o Patku ali tko sam ja da ti sudim?
A ne ne dušo ni pod razno ti emotikoni ono Šta želiš iskreno Meni se ne žuri i da ja ne bježim od sebe i.izmisljam razloge
Haha koji ste careviA ne ne dušo ni pod razno ti emotikoni ono Šta želiš iskreno Meni se ne žuri i da ja ne bježim od sebe i.izmisljam razloge
Ma nemam ti ja materijala za to, slabo iskustva imam. Od nekih zanimljivosti mogao bi istaknuti jednu narkićku koja mi je upala da imam li 20 kn za bus, nešto sam upao u priču s njom i dudlala mi ga je u centru grada usred sezone. Jedna ispaljena je tila da je potegnem u garaži trgovačkog centra koji je pokriven kamerama, nisam htio, ova je malo reći pobjesnila.Hobo daj neku erotsku priću
Fino uzivajMa nemam ti ja materijala za to, slabo iskustva imam. Od nekih zanimljivosti mogao bi istaknuti jednu narkićku koja mi je upala da imam li 20 kn za bus, nešto sam upao u priču s njom i dudlala mi ga je u centru grada usred sezone. Jedna ispaljena je tila da je potegnem u garaži trgovačkog centra koji je pokriven kamerama, nisam htio, ova je malo reći pobjesnila.
Jel to sigurno?Mogu doći oko 10.nisam sam. Moram izmisliti nešto
SlušamNego Patče, znaš li ti na što se odnosilo ono previše?
Nego reci ti meni di nabavis za pusiti.. i ja bi toga maloA ne ne dušo ni pod razno ti emotikoni ono Šta želiš iskreno Meni se ne žuri i da ja ne bježim od sebe i.izmisljam razloge
Di je nosis , nemoj je nosit ona mora stat na mistu,ne da je se nosi uokolo ...Maserka nosim kičmu nisam puž u salati
Pa u istri je domaće uvijek najbolje osim ako voliš sintetiku da preživiš danNego reci ti meni di nabavis za pusiti.. i ja bi toga malo
Di je nosis , nemoj je nosit ona mora stat na mistu,ne da je se nosi uokolo ...
Nisam od sintetike.. vidim da tebi dobro to djelujePa u istri je domaće uvijek najbolje osim ako voliš sintetiku da preživiš dan
Ne znam šta da kažem. Tu mi je kućni prijatelj sa mnom. I s njegovim samo autom. Neznam kaj da kažem kud idem. Časna riječJel to sigurno?
Pa one vintage slike one guzate i sisate. Bilo je fora prvih 5-. 6 puta, sad nakon 20- te slike, baš više i nije fora ..Slušam
Šta češ uvijek moram biti oslonac i za drugeNego reci ti meni di nabavis za pusiti.. i ja bi toga malo
Di je nosis , nemoj je nosit ona mora stat na mistu,ne da je se nosi uokolo ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|