Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZnamVaras se
Sigica daj neku mjuzu da opustimo se
Zen mi je u glavi stalno, smirena sam po prirodi..Maserka sa Patkom nema glume teatralne valjda si shvatila ako i nisi nađi zen u glavi
A da jel Ana BućevićZen mi je u glavi stalno, smirena sam po prirodi..
Volim smirene ženeZen mi je u glavi stalno, smirena sam po prirodi..
Je bas... Ne bi slusala te sarlatanske ludosti ni da ona meni plati ..A da jel Ana Bućević
Pa i ja se to pitam isto s obzirom da košta 17 milja za.prodaju magle inače nisam skeptikJe bas... Ne bi slusala te sarlatanske ludosti ni da ona meni plati ..
Isti su ko i ovi iz herballifea i oni sto salju u inbox mogucnost za rad od kuce 2000kn a samo sidis i tapkas po kompjuteru...il Smiljan Mori sto radi prodaju osiguranja... al piramida sheme.. i naravno clanarina samo 30 eura ...Pa i ja se to pitam isto s obzirom da košta 17 milja za.prodaju magle inače nisam skeptik
Pa slazem se ali ne sve u isti košIsti su ko i ovi iz herballifea i oni sto salju u inbox mogucnost za rad od kuce 2000kn a samo sidis i tapkas po kompjuteru...il Smiljan Mori sto radi prodaju osiguranja... al piramida sheme.. i naravno clanarina samo 30 eura ...
Ima svega ali prodavača magle ko u pričimaserka ali
Pa slazem se ali ne sve u isti koš
Tel: 064/677-677
|
|
|