Sisata i guzata
Well-known member
Al ajde da on prizna da nece doc nego zavlaci tu sve nas 6 mj i narucuje se.. Sad ga idem blokiratKoji drkadzija jebote...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ajde da on prizna da nece doc nego zavlaci tu sve nas 6 mj i narucuje se.. Sad ga idem blokiratKoji drkadzija jebote...
Odričem ga se u ime generacije, i to u Narodnim NovinamaKoji drkadzija jebote...
I ja mislimPrije cu ja iz Splita pjesice doci cini mi se
Patak careeeeeee
Ja ostajem uvijekOd sebe je Patak nemoguce bjezati...
Somy kao da je u Hrvatskom Saboru a ne na OntarijuKako mu nije neugodno jbt
Dobrodošao u clubPatak careeeeeee
Ti si stari svjetski prvak , ovo je naša najveća sramota , sramota generacije , stare Yugoslavije.Odričem ga se u ime generacije, i to u Narodnim Novinama
Ne zelim vise znat za tog drkadzijuSomy kao da je u Hrvatskom Saboru a ne na Ontariju
Slijedeći saziv sabora Bit će Jebeš DinastijuSomy kao da je u Hrvatskom Saboru a ne na Ontariju
Reka si mi vec to.. Promini nick u ili ... mi se ne uklapa u veganski zivotSviđas mi se maserka
VidimJa ostajem uvijek
Opet imaš neki pogrešan film u glavi o Patku ali tko sam ja da ti sudim?Reka si mi vec to.. Promini nick u ili ... mi se ne uklapa u veganski zivot
Mod ovaku izdaju nisam vidio od onog Sejde Bajramovića kad ga je u Predsjedništvo lanisarao SlobaTi si stari svjetski prvak , ovo je naša najveća sramota , sramota generacije , stare Yugosloavije.
Šta vidiš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|