Sisata i guzata
Well-known member
Ajde dolazite imate adresuJesam.dođi do mene hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde dolazite imate adresuJesam.dođi do mene hehe
Star si jbgMaserka Sve MI SE vise dopadaš
Auu konacno....Ajde dolazite imate adresu
Tko če kome nego žena uz ženu IzdajicoStar si jbg
To možeš samo u komercijalne svrhe , ali za vlastiti gušt, čisto sumnjam da te može zadovoljiti takav mladac, a jbg možda Plovak može , tko to zna ???Starim.. Moram konzumirat piletinu za zdravlje
Dok se Ana ne vrati ,pa ces se opet u nju zaljubit a ja cu ostarit sama i jadna na pasnjakuMaserka Sve MI SE vise dopadaš
Uhh.. Plovceee jebi mee...To možeš samo u komercijalne svrhe , ali za vlastiti gušt, čisto sumnjam da te može zadovoljiti takav mladac, a jbg možda Plovak može , tko to zna ???
Povlačim sve KraljTo možeš samo u komercijalne svrhe , ali za vlastiti gušt, čisto sumnjam da te može zadovoljiti takav mladac, a jbg možda Plovak može , tko to zna ???
Joj. Srce mi lupa ko vojni bubanjAjde dolazite imate adresu
Gle sad nema gaR daj sad stvarno , bljuje mi se od tebe . Toliko si ljigav i proziran da te ne mogu više čitat . Promijeni retoriku ili začepi više .
Al kod mene su ti stroga pravila podjele kucanskih poslova... Ono sto ne skupis iza sebe leti na tebe ,to zovem skraceno pospremanje...Mislim ako ti ne smeta da nisam MR Savršeni i da zaradim pošteno
Ajdee, tu sam, s parama naravnoJoj. Srce mi lupa ko vojni bubanj
Sad si već ozbiljna ko religija pa da pojasnim za Anu cura ima ulet bolji od Kramera ali orginal je sad već nisko udaraš Boks haha Ma tvoj je PatakDok se Ana ne vrati ,pa ces se opet u nju zaljubit a ja cu ostarit sama i jadna na pasnjaku
Hocete vi doc ili da odemOpet veijeđaš
Haha ti bi uživala Sa Patkom Imam kičmu nisam pužAl kod mene su ti stroga pravila podjele kucanskih poslova... Ono sto ne skupis iza sebe leti na tebe ,to zovem skraceno pospremanje...
Hajd Sombi hrabro...Joj. Srce mi lupa ko vojni bubanj
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|