Plovak1990
Well-known member
SiG daj nam ti recenziju baci dok čekamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recenziju čegaSiG daj nam ti recenziju baci dok čekamo.
Aha, od zadnji put.. Evo budem al trebao bi se Oldie slozitiSiG daj nam ti recenziju baci dok čekamo.
Ili da napise recenziju o meni diskretnu, bas me zanimaAha, od zadnji put.. Evo budem al trebao bi se Oldie sloziti
Dva tri puta dnevno taj očito nezna što je izgubioSto se seksa tice ja stvarno nisam da me se treba nagovarati, mogu dva tri puta dnevno, mogu sve probati, nemam granice.. Nije kao da mu je falilo seksa, ili sam ja previse zatvorena za to pa mora dalje
Ako uvijek govoriš možda nečeš ćuti šta drugi govori možemo i tako utvrditiOsim ako se radi o Patku on se čvrsto drži one da je šutnja zlato
Bravo PatakAko uvijek govoriš možda nečeš ćuti šta drugi govori možemo i tako utvrditi
Ja samo kazem da meni nije problem... Ako volim zelim da je ta osoba sretna.. Ljubav i navika nisu istoDva tri puta dnevno je super.al neće uvijek biti tako. Ja svoju žwnu stvarno volim. Al ni meni ni njoj nije do sexa dva do tri puta dnevno. Godine učine svoje. Al da je sad izgubim valjda bi umro od tuge
Nisam. Zašto?Somy sta ste sad ljubomorni na Plovka
Sto on putuje i jebe po svijetu a vama tesko do Zg pa kao zasto prica...Nisam. Zašto?
pa i Sigicu će ti kresnuti ispred nosa to tebe patiBlago njemu. Želim mu još više. Al ne vidim razloga za ljubomoru. Svaka čast čovjeku
A malo bi je još gledaoMisliš promijeniti profilnu?
U pravu je čovjek. Prvo pravilo zanata!Nek je kresne. Malo smiješno kako ste sve bukvalno skužili. Nije problem otići kod nje. Al ne da mi se da me poslje svi zajebavaju. To je najveći razlog. Ja kad bi išao tražio bi full diskreciju. A ne da svi znaju. Nisam ja slobodan čovjek
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|