Sisata i guzata
Well-known member
E jbg to i ja znam da nece1300 eura ulazem samo da patak nece jebat..tu sam siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg to i ja znam da nece1300 eura ulazem samo da patak nece jebat..tu sam siguran.
Daj se pojebite više?Budimo pravi kockari ne amateri.. Dakle, ako somi dode meni zanotti sandale sa pocetka price, ako ne dode tebi 1300 eura
Ali ja zaista zelim sandaleSomy je nepouzdan kao 15-o dnevna vremenska prognoza!!!! Mislim da bi trebala promjeniti koeficijent.
Ne sumnjam, uopće....Ali ja zaista zelim sandale
Ako je za ženit OkE jbg to i ja znam da nece
Na sombrera si mislila zaraditi toliko love. Pa s njim ces zavrsit u minusu...Ali ja zaista zelim sandale
Ne sa sombrerom vec na temelju oklade.. Kladim se s nekim, izgubi i kupi sandale.. A to sta je sombi jebo dzabe u ovom casu nije bi bitno... Btw imam novog prijateljaPa
Na sombrera si mislila zaraditi toliko love. Pa s njim ces zavrsit u minusu...
Somija za ministra financija, i za 3 godine se rješavamo ukupnog državnog dugaPa
Na sombrera si mislila zaraditi toliko love. Pa s njim ces zavrsit u minusu...
Plovak ?Ne sa sombrerom vec na temelju oklade.. Kladim se s nekim, izgubi i kupi sandale.. A to sta je sombi jebo dzabe u ovom casu nije bi bitno... Btw imam novog prijatelja
Jel sandale moraju biti sa računom?Ne sa sombrerom vec na temelju oklade.. Kladim se s nekim, izgubi i kupi sandale.. A to sta je sombi jebo dzabe u ovom casu nije bi bitno... Btw imam novog prijatelja
magisterij odmahHaha trebala sam ekonomiju studirat
Daa.. Nema kod saneraJel sandale moraju biti sa računom?
Konjscinska i te foreDaa.. Nema kod sanera
Pa normalno sa ceduljicom nećeš valjda na buvljaku kupit?Jel sandale moraju biti sa računom?
A iz Konjščinske???Jel sandale moraju biti sa računom?
Evo bas sam spomenulaA iz Konjščinske???
Jedino Pogana Vlaka prolazi?A iz Konjščinske???
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|