Sisata i guzata
Well-known member
Isto je bilo prije dvije godine kad sam ja isla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto je bilo prije dvije godine kad sam ja isla...
Poslodavac mi nije omogućio baš uvjete za spavanje pa se moram snalaziti kako znam...Skromni lezaj..
E to moraš sa Sig raspraviti jede upravo Jogurt?Glavni kandidat je?
Obožavaš noćne smjene kad počnu dolaziti????Obožavam noćne smjene kad dolaze?
IstinaPoslodavac mi nije omogućio baš uvjete za spavanje pa se moram snalaziti kako znam...
A tko placa vlast da mrzi narod...
Jel stigao Braćni krevet?Skromni lezaj..
NarodA tko placa vlast da mrzi narod...
Nije jos, sutra ili prekosutra.. Ima da se zatvorim u samoizolaciju 10 danaGle tko Jel stigao Braćni krevet?
Od.seksa?Nije jos, sutra ili prekosutra.. Ima da se zatvorim u samoizolaciju 10 dana
Ili je somi popusioMarijole hoces pristat na okladu?
Na sta igramo ovaj put...ista tekma ili? Nisam vas pratio ..Ili je somi popusio
za nove cipeleNa sta igramo ovaj put...ista tekma ili? Nisam vas pratio ..
Ne... Ulog je veci.. 1300 euraNa sta igramo ovaj put...ista tekma ili? Nisam vas pratio ..
Budimo pravi kockari ne amateri.. Dakle, ako somi dode meni zanotti sandale sa pocetka price, ako ne dode tebi 1300 euraNe... Ulog je veci.. 1300 eura
Ali moram popricat sa somijem prijeBudimo pravi kockari ne amateri.. Dakle, ako somi dode meni zanotti sandale sa pocetka price, ako ne dode tebi 1300 eura
1300 eura ulazem samo da patak nece jebat..tu sam siguran.Budimo pravi kockari ne amateri.. Dakle, ako somi dode meni zanotti sandale sa pocetka price, ako ne dode tebi 1300 eura
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|