Sisata i guzata
Well-known member
Pa sta i mi sa 1300 eura ne smijemo jest jogurt il sta??Jede jogurt a hoće cipele od 1300 eu ?WTF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta i mi sa 1300 eura ne smijemo jest jogurt il sta??Jede jogurt a hoće cipele od 1300 eu ?WTF
A što da probam?Kozjak a da probaš kod Kristal ?
Možda neku filmsku većer uz kokice?A što da probam?
Drago mi je. A i dosta ove sitorinje poput patka i sombia s kim se dosad druzis nema para sigNe sa sombrerom vec na temelju oklade.. Kladim se s nekim, izgubi i kupi sandale.. A to sta je sombi jebo dzabe u ovom casu nije bi bitno... Btw imam novog prijatelja
Uz takve cipele jogurt?Pa sta i mi sa 1300 eura ne smijemo jest jogurt il sta??
Ok mijenjam plocu... Orijentiram se na nove prijateljeDrago mi je. A i dosta ove sitorinje poput patka i sombia s kim se dosad druzis nema para sig
Znaći socijalci odpadaju?Ok mijenjam plocu... Orijentiram se na nove prijatelje
Nekako mi se čini da bi druženje trajalo kraće od košarkaškog napada...nemam ja živaca za to...a iskreno i nije mi nešto specijalno...ne volim tatoo...Možda neku filmsku većer uz kokice?
Puding i to proteinski za 8 kn patakUz takve cipele jogurt?
Ja volim ispunjavat Krizaljke i tako to Nisam za izbor Mr JebačA kad ste bili u igri..
Znao sam da si na dijetiPuding i to proteinski za 8 kn patak
DA Flip ili Flop ŽiškuCak i puding mi je glam...
Haos....DA Flip ili Flop Žišku
Omg... Neke i to uspijuEvo jedan za laku noć:
Poskupile cigarete pa Fata pita Muju što da puši.
Haso joj odgovori: - Puši k...
Fata će na to: - Ma bi ja, al' di da nađem četrdeset komada dnevno!
Sta je s ovim upitnicima patak??? Pokvarila se tipkovnica ili je to samo modni detalj na kraju recenice???Kad dođes u Istru i dalje važi poziv za restoran na Učki časte socijalni slućajevi na Jogurtu?
Sad možemo u miru na spavanjeEvo jedan za laku noć:
Poskupile cigarete pa Fata pita Muju što da puši.
Haso joj odgovori: - Puši k...
Fata će na to: - Ma bi ja, al' di da nađem četrdeset komada dnevno!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|