old&ugly
Well-known member
E generacijo stvarno te ne razumijem. Držao sam ti stranu ali baš si ispao cmizdravac.samo se smij oldy hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E generacijo stvarno te ne razumijem. Držao sam ti stranu ali baš si ispao cmizdravac.samo se smij oldy hahah
Mijenjaj sad dok si mlad, bas to sto kazes treba sve probatiPa i ne toliko dugo. Možda 5-6 godina, ali ne idem često. Idem kad nemam neku zanimljiviju partnericu za seks. A sad zapravo imam stalnu fak frendicu ali ne mogu si pomoć kad volim seks i moram sve probati, ona mi postaje malo dosadnjikava (nije baš neka za eksperimente, klasika i to je to), a Brazilke su mi inače napete. Od domaćih što sam probao najbolji GFE mi je bila Viktorija. Ona mi je stvarno ok cura iako nije moj tip tijela baš. Odem kod dvije maserke povremeno, to kad mi je do opuštanja a ne seksa. Jedna od njih se više ne oglašava a druga je Sara (pisao recenziju). Najčešće idem kod cura kad sam na poslovnim putovanjima. Nakon cijele ove trakavice po forumu, ful me zanima Crystal i žao mi je što nikad s njom nisam bio.
a jbm. stvarno neretan splet okolnosti. nadam se da to nije kraj pričeE generacijo stvarno te ne razumijem. Držao sam ti stranu ali baš si ispao cmizdravac.
I opet je... Nece ni u okladi prisustvovatE generacijo stvarno te ne razumijem. Držao sam ti stranu ali baš si ispao cmizdravac.
kako misliš da neću?I opet je... Nece ni u okladi prisustvovat
Pa kao razmislit cu to znaci da necetekako misliš da neću?
zašto opet tako?to mi baš ubija volju. nije lako meni amateru upast u kanđe najće profesionalke uhPlovak ne znam jel si pratio ali jel ispao somby papak?
Kakve najjace profesionalke omg kako to zvuci...zašto opet tako?to mi baš ubija volju. nije lako meni amateru upast u kanđe najće profesionalke uh
sorry. možda e krivo izrazio. to je kao da idem igrati nogomet protiv messija ili ronalda. kužiš?Kakve najjace profesionalke omg kako to zvuci...
Isto tako i ja negdje,isto i mislimo za Viky.Pa i ne toliko dugo. Možda 5-6 godina, ali ne idem često. Idem kad nemam neku zanimljiviju partnericu za seks. A sad zapravo imam stalnu fak frendicu ali ne mogu si pomoć kad volim seks i moram sve probati, ona mi postaje malo dosadnjikava (nije baš neka za eksperimente, klasika i to je to), a Brazilke su mi inače napete. Od domaćih što sam probao najbolji GFE mi je bila Viktorija. Ona mi je stvarno ok cura iako nije moj tip tijela baš. Odem kod dvije maserke povremeno, to kad mi je do opuštanja a ne seksa. Jedna od njih se više ne oglašava a druga je Sara (pisao recenziju). Najčešće idem kod cura kad sam na poslovnim putovanjima. Nakon cijele ove trakavice po forumu, ful me zanima Crystal i žao mi je što nikad s njom nisam bio.
Da liga veterana????Teško je pohvatati ali imaš
Ligu Veterana O&U, Pancho, Patak
Champions League Ventura, Plovak, Hobo
Hall of fame Moderator, Mozart, Marijole
Komplicirano do boli ali winner is .......
Oldie je Champions League..Da liga veterana????
Moš misliti, pa bez starca nema udarca. Jbt pa u Dream team 1992. su bili samo veterani a nikad jača ekipa.
Kozjak ovo samo krv može oprati!!!!!
Prihvaćena kritika. VAR ipak najbolje zna.Oldie je Champions League..
Puno je prošlo pa ti se čini drugačije, u stvarnosti samo su Bird sa 35 i Magic sa 32 bili preko 30...Da liga veterana????
Moš misliti, pa bez starca nema udarca. Jbt pa u Dream team 1992. su bili samo veterani a nikad jača ekipa.
Kozjak ovo samo krv može oprati!!!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|