Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino ako budeš imao zlatne filđane da joj pokloniš!!!!Pozvat ću kristalnu na rahatLokum i kavu?
Imam neke stare značke dobrovoljnih davaoca krvi i par salveta kolekcionarskih jel prolazi kod nje?Jedino ako budeš imao zlatne filđane da joj pokloniš!!!!
Jebe?Gdje je Ventura... Nema ga veceras
Neka...ja imam Plovka sad
Ako ide na noćni ribolov.neka stavi svjetlećiNeka...ja imam Plovka sad
E da im je bilo imati ove današnje tkzv zg masaže iz PO -aSamo su cijeli turnir Birdu ravnali leđa
Mislim da je koća ili plivarica u pitanju, taj ore po dnu, ništa na trzanje!!!!!Ako ide na noćni ribolov.neka stavi svjetleći
VjerovatnoMislim da je koća ili plivarica u pitanju, taj ore po dnu, ništa na trzanje!!!!!
CarMislim da je koća ili plivarica u pitanju, taj ore po dnu, ništa na trzanje!!!!!
Ja ne razumijem ovaj ribarski rijecnikMislim da je koća ili plivarica u pitanju, taj ore po dnu, ništa na trzanje!!!!!
Barem znaš narućiti Škarpinu ne sekiraj seJa ne razumijem ovaj ribarski rijecnik
Plovak se ne koristi pecaljkom, niti peca na prst, ne ide na jednu ribu, on je brod koji vuče mrežu i zahvaća sve živo što u nju upadne!!!!!!Ja ne razumijem ovaj ribarski rijecnik
A za predjelo paški sir i filetirane inćuneSig preporućam riblju platu?
To sam shvatilaPlovak se ne koristi pecaljkom, niti peca na prst, ne ide na jednu ribu, on je brod koji vuče mrežu i zahvaća sve živo što u nju upadne!!!!!!
Pošto je veganka janjetinu i mladu kapulicuA za predjelo paški sir i filetirane inćune
I normalno teran!!!!A za predjelo paški sir i filetirane inćune
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|