Sisata i guzata
Well-known member
A dalmatino na Jarunu, isto mislim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dalmatino na Jarunu, isto mislim
Franko sA dalmatino na Jarunu, isto mislim
Uhljebarij ili?Uff, do 11 štagod, onda Tv i kunjanje. Ali službeno nam nije dozvoljeno spavanje na poslu pa mogu snositi posljedice.
Meni se sve čini da ti baš ne znaš koji je julijanski a koji gregorijanski kalendar. Katolički kalendar ne postoji, to postoji samo u glavama hrvatskih desničarskih seljobera.Majanski
da nisi pobrkao sa grckom salatom?Inaće zar pizza nije izvorno.grčka ok italijana ali krušne peci su popularne uz more ono Šamotne.cigle
I mene je optužio da sam uhljeb..Uhljebarij ili?
Ne, privatna firma i proleterijatUhljebarij ili?
E a kraljevska salata? Topda nisi pobrkao sa grckom salatom?
Ne, privatna firma i proleterija Od proleterijata si pajdo jos u 12 st
Kaj proizvodite? MagluNe, privatna firma i proleterijat
To su pjena Party proleterijatiKaj proizvodite? Maglu
Ne proizvodimo... Više se provodimo...Kaj proizvodite? Maglu
Patak desničar i protivnik radničkih prava?Patak i Hobo novi politicki dvoboj...
Ja sam tu za gratis fuck politika neće.u moju butiguPatak i Hobo novi politicki dvoboj...
Cekaj.. Sad si me razocarao. Rekao si da si konzervativacPatak desničar i protivnik radničkih prava?
Pojam "katolički kalendar" odnosi se na popis katoličkih svetaca i blagdana po danima odnosno po datumimaMeni se sve čini da ti baš ne znaš koji je julijanski a koji gregorijanski kalendar. Katolički kalendar ne postoji, to postoji samo u glavama hrvatskih desničarskih seljobera.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|