Patak
Well-known member
Na tebe mi se diže i.u.ponoćOn za 5 ujutro misli da je 5 popodne pa mu se dize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na tebe mi se diže i.u.ponoćOn za 5 ujutro misli da je 5 popodne pa mu se dize
Nakon tretmana kod tebe?Ozbiljan svijet ide kuci u to doba.. Al ono bas ozbiljan...
Nee...Nakon tretmana kod tebe?
Ok, pojedinci i iduNee...
Na poslu jeŠta činiš tako rano?
Naucit ce...Jel tako Marijole?
Istina... Zato ja ne mucim ni sebe ni druge
Ja sam jela pizzu.. Sur, rajcica, gljive.. S obzirom da sam generalno zalosna kako je mod rekao i gubim kg zbog toga priustila siOgladnio sam...
Da je Patak frend organizirao bi barem pecivo ako ne burekIstina... Zato ja ne mucim ni sebe ni druge
Mace jedino?Istina... Zato ja ne mucim ni sebe ni druge
Koju si pizzu jela?Ja sam jela pizzu.. Sur, rajcica, gljive.. S obzirom da sam generalno zalosna kako je mod rekao i gubim kg zbog toga priustila si
Ja sam jela pizzu.. Sur, rajcica, gljive.. S obzirom da sam generalno zalosna kako je mod rekao i gubim kg zbog toga priustila siManje doggy stil
Alo ona pjesma sto mi mod poslaoDa je Patak frend organizirao bi barem pecivo ako ne burek
Noćna? Radim i ja noćne, baš sutra idem u noćnu. Samo ja dobar dio noćne prespavam. Ako ne spavam na poslu, dan iza budem ubiven.Na poslu je
Može ali bez gljivaJa sam jela pizzu.. Sur, rajcica, gljive.. S obzirom da sam generalno zalosna kako je mod rekao i gubim kg zbog toga priustila si
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|