Sisata i guzata
Well-known member
Funghi... Sir, gljive, rajcica bez sunke.. A onak.. Moram probat tu o haru nisam nikad.. Iz napoli pizzerijeKoju si pizzu jela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Funghi... Sir, gljive, rajcica bez sunke.. A onak.. Moram probat tu o haru nisam nikad.. Iz napoli pizzerijeKoju si pizzu jela?
Radi nešto ne sviraj kurcuNoćna? Radim i ja noćne, baš sutra idem u noćnu. Samo ja dobar dio noćne prespavam. Ako ne spavam na poslu, dan iza budem ubiven.
Ček, ček, što ti točno znači ovo ili?Ja čisto sumnjam jebači da tu ćete naći bračnu družicu po katoličkom kalendaru ili Julianskom?
Nije vise o hara sto je bila..nema veze sa starom o haromFunghi... Sir, gljive, rajcica bez sunke.. A onak.. Moram probat tu o haru nisam nikad.. Iz napoli pizzerije
Zasto o zasto.. Ja obozavam gljiveMože ali bez gljiva
Ti radiš noćnuČek, ček, što ti točno znači ovo ili?
A rekao si dobra bila napolitanasta su vlasnika mijenjaliNije vise o hara sto je bila..nema veze sa starom o harom
Ti mi to poručuješ s posla?Radi nešto ne sviraj kurcu
u tom obliku Kod nas Svinje traže tartufe i cuckiZasto o zasto.. Ja obozavam gljive
Koji kurac radite kad možete spavati na poslu?Noćna? Radim i ja noćne, baš sutra idem u noćnu. Samo ja dobar dio noćne prespavam. Ako ne spavam na poslu, dan iza budem ubiven.
Sutra, što ti je to ili izmedju katoličkog i julijanskog?Ti radiš noćnu
Puste tekućinu i natope tjesteninu, ne jedem ih niti u jednoj pizziZasto o zasto.. Ja obozavam gljive
Naravno sviram kurcu po potrebiTi mi to poručuješ s posla?
MajanskiSutra, što ti je to ili izmedju katoličkog i julijanskog?
A Dalmatino?A rekao si dobra bila napolitanasta su vlasnika mijenjali
DaA rekao si dobra bila napolitanasta su vlasnika mijenjali
Uff, do 11 štagod, onda Tv i kunjanje. Ali službeno nam nije dozvoljeno spavanje na poslu pa mogu snositi posljedice.Koji kurac radite kad možete spavati na poslu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|