Sisata i guzata
Well-known member
Nije... Misli da imam jako potentnog decka...Nego, jeli taj prodavač na kiosku išta pokuša?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije... Misli da imam jako potentnog decka...Nego, jeli taj prodavač na kiosku išta pokuša?
Nisam.. Samo pricamo... opustenosigi zaludila si pola hrvatske hahah. a mene zezali kako ti se uvlačim. sad ih ima ohoho
Sjetit ces se mene kad ti lose kreneKao nisam te prevarila svaku noc u tri zavrsavamprodavac na kiosku koji prodaje komdome pitao me jel iste kao i svaku vecer
Jaoo znam tu stvar...Sjetit ces se mene kad ti lose krene
I obecao si mi izlazak ako se sjecasJaoo znam tu stvar...
Pa ja se tebe sjetim i u dobru i u zlu
Ne znam baš. ..Nije... Misli da imam jako potentnog decka...
Može ali ti bolje znaš ta in mjesta za izlaske.I obecao si mi izlazak ako se sjecas
Eh.. Sve di ja idem nije in... Jbg.. Ako hoces da budemo vidjeni Buldog i sl.Može ali ti bolje znaš ta in mjesta za izlaske.
Venti nemoj samo da te odvede kod Mome....e onda ti nema spasa...Može ali ti bolje znaš ta in mjesta za izlaske.
E onda je izabrao najjacu proatitutku Panteru i najjacu birtiju.. Hahaha... SampionVenti nemoj samo da te odvede kod Mome....e onda ti nema spasa...
Zašto bi bili viđeni?Eh.. Sve di ja idem nije in... Jbg.. Ako hoces da budemo vidjeni Buldog i sl.
Pa in mjesta... Ja sam vise za kafanski ugodajZašto bi bili viđeni?
Dobra je panteraE onda je izabrao najjacu proatitutku Panteru i najjacu birtiju.. Hahaha... Sampion
Meni osobno su najjaci Bosanci i Hercegovci sto se zajebancije ticeDobra je pantera
Mislim da je ona Metković, Imotski, taj kraj.Meni osobno su najjaci Bosanci i Hercegovci sto se zajebancije tice
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|