Sisata i guzata
Well-known member
Jbt kako mi je bezveze ovaj oglas dolje sa pickom.. Otvorim stranicu i nevino pisem negdje vani i nitko ne bi znao sta da ne iskace ta picka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti mora da si bogat?Može ali ti bolje znaš ta in mjesta za izlaske.
Pazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khaluEh.. Sve di ja idem nije in... Jbg.. Ako hoces da budemo vidjeni Buldog i sl.
Mozart objasnio...Pazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khalu
A kad je na muškarac na položaju moći kako bi rekla Jelena Veljača bez sisa i guzicaMod ljubav najveca
Znam ja sve. I kasnije neka klopica u el toru ili vinodolu. Znam ja bez brige. Na takva mjesta ja zalazim kad vodim na vecereMozart objasnio...
Jimmy Khala šta?Pazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khalu
Objasnit cu ti u pp.Jimmy Khala šta?
Tko ju odvede u Močvaru i ostane živ , taj je mangaPazi se, vodi te u centar. Ti ju odvedi dalje od centra. Budi baja i odi s njom u jimmy woo ili khalu
Ja mislim da ju odpelja u svetog nikolu na veceru kad dodu cigani s pleh muzikom mislim da bi venturi to bila posljednja veceraTko ju odvede u Močvaru i ostane živ , taj je manga
Mod ljubav najveca
Malo i jesi smršavilaJa odg ahahah ti mislis da ja mrsavim jer patim za ljubavi ko gracijelita(Esmeralda), on odg dahaos
Hvala Venturadizi mi egoMalo i jesi smršavila
E ta ta.. Nasa
Da, pravo veseli dan na forumuBome ova kristalka udara sa svih frontova
"a covek bira zenu nalik sebi"..E ta ta.. Nasa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|