M
Mozart deleted
Guest
Btw vratila se kristalka, di je pataaaaaaaak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno. Mi smo prijatelji. Somy jel se grize te?Prec cu ti ovaj put preko tih glupih djecjih gresaka. Al zapamti ono za dzabe
nema sad još kukuruza sig hahaSta pitate di cemo o
Pa u kukuruze somi...
Vratila se i opet isto,ali draž je kada je tuBtw vratila se kristalka, di je pataaaaaaaak?
Nezz ja ja rodena u gradu jbg...nema sad još kukuruza sig haha
uh jako. jako. patim sadNaravno. Mi smo prijatelji. Somy jel se grize te?
To patak.. Jesi u kaficu ili od susjeda ulovio net???
Cmoooookić kissić ljubacccccTo patak.. Jesi u kaficu ili od susjeda ulovio net???
sad kod kristalke. evo ti prilika. pomažem u plačanjuCmoooookić kissić ljubaccccc
Stigla ti je kristalka, odi do nje tamo na njenu temu
Da di je? Znači grize i za Kristalku, nezasitnikBtw vratila se kristalka, di je pataaaaaaaak?
Plati ti sebi tečaj hrvatskog jezika, lako za kurvesad kod kristalke. evo ti prilika. pomažem u plačanju
haha vidio što si napisao kristalki. najbolji siPlati ti sebi tečaj hrvatskog jezika, lako za kurve
Simona je iz vjere slozila biznis prodaje svete knjigePa možda želi biti majka i supruga? Mada je malo neobično ali imamo primjera koji to potvrđuju. Marija Magdalena iz Biblije ili iz mnogo nedavnije povijesti npr Simona Gotovac koja je postala i gorljiva vjernica
Pa to je to.. Nikad nije kasno za promjeneDan ,vidim da se puno toga izdogadalo..
Simona je iz vjere slozila biznis prodaje svete knjige
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|