Sisata i guzata
Well-known member
Pa ni s jednim... Svi placaju...hmkmhm, s koliko ću te muškaraca dijeliti? miIslim s koliko onih koji ne plaćaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni s jednim... Svi placaju...hmkmhm, s koliko ću te muškaraca dijeliti? miIslim s koliko onih koji ne plaćaju?
ne svi hahaPa ni s jednim... Svi placaju...
Onaj tko ne placa ne jebe... Kao u vasem slucajune svi haha
jebem ja i besplatno hehe. možda ne mladu kao ti..Onaj tko ne placa ne jebe... Kao u vasem slucaju
A jbg.... U ovom se slucaju radi o meni.jebem ja i besplatno hehe. možda ne mladu kao ti..
Jesi se pronaso a? Ne vidim nigdje da sam spomenuo tvoje sporko ime. Velim ti opet. Nadi pare. Nemoj jebat preko tipkovnice cyber jebacuOpet me spominješ? Velim ti opet. Izađi i nađi si curu. Prestani jebati ekran
Pa di si Mozart legendoo naljutio se na mene...Jesi se pronaso a? Ne vidim nigdje da sam spomenuo tvoje sporko ime. Velim ti opet. Nadi pare. Nemoj jebat preko tipkovnice cyber jebacu
Jbg očito smo na različitim granamaBaš te ine berem ako me bereš, a nisam siguran ni želim li te ubrati....
Jesam, razocaran samPa di si Mozart legendoo naljutio se na mene...
Ti si kralj naspram ovog Medimuskog internet jebacaJesam, razocaran sam
Ma mozes me sad castit ne znam kakvim epitetima, dzabe ti sveTi si kralj naspram ovog Medimuskog internet jebaca
Ko idiot sam te ceko.Somy me isfrustrirao, izvini
sad se izvlačiš na mene. nije foraSomy me isfrustrirao, izvini
Oprosti, somy me isfrustrirao.. Nece se ponovit..Ko idiot sam te ceko.
Ispast ce da cu pristat samo zato jer je besplatno, ali vidjet cu jos. Draga si mi al taj dan si mi unistila skrozOprosti, somy me isfrustrirao.. Nece se ponovit..
Evo jel ok sljedeci susret za badava? Jer mi smo prijatelji.
I onda ja ispastam jer je ona nadrkana zbog njegaSombi sjebao si i apeliram na SIG da se vise ne druži s tobom
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|