S tim da i usamljena zena u pedesetima moze naci drustvo, a muskarac ako se nije ozenio do 35 samo ako ima puno love...
Može, ali čije? Neće zasigurno biti recimo s poželjnim 30- išnjakom. Biće vjerovatno s nekim svojih godina, pa tako i usamljeni muškarac u 50-ima može naći društvo kad tako okreneš. Sad koliko ti to možeš shvatiti je drugi par postola.
Ja osobno nemam problem što imam ovoliko godina koliko imam(42). Mogu reći da mi i ne ide toliko loše, doduše neoženjen sam a to je već malo problem u mojim godinama,sad kako i zašto, nije sad važno, Bio sam par puta s jednom kolegicom od 30 godina, doduše nismo se sexali nego ovako recimo mazili. Baš mi se jučer javila kad ćemo se vidit, da je zauzeta sada, muž stalno doma, dijete i tako. Kad sam napisa da fufice nadjem doslovno u dućanu, jednu sam našao u dućanu, dogovorio se s njom iako joj se i sin tuda vrzmao
Doduše, malo prije korone opalio sam i jednu u 50-etima, ali to je bilo usputno i jer sam bio zagorio.
Kad smo već kod godina, dobro taj Tinder je uglavnom glupost, ali eto da napišem da me lajkala mala od 20 godina, top bomba, nešto se dopisivali, nismo se sastali (ali možda hoćemo) ali ovaj primjer je u totalnoj opreci s onim što sisatoguzata piše.