Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg jebem od srcaJebes mi sve sig ovaj ce te stic
Šta je na kraju neka nagrada?Jebes mi sve sig ovaj ce te stic
Iduci tjedan njih 4 mora na cijepljenje i ciscenje od glista... Rekla bih vam udomljavajte macke ali budite spremni na patnju, znoj i suze 0-24Ja vise ne mogu e... Znaci u slobodno vrijeme cistim 6 macjih wc a.. Odi po hranu, posluzi za njih 6,operi zdjelice,daj vodu 2 x dnevno, ocisti pijesak 20x dnevno, od toga bar 4 puta se netko posere po stanu van pijeska..
Kakva šteta za tebe SIG mlatiš praznu slamuJa vise ne mogu e... Znaci u slobodno vrijeme cistim 6 macjih wc a.. Odi po hranu, posluzi za njih 6,operi zdjelice,daj vodu 2 x dnevno, ocisti pijesak 20x dnevno, od toga bar 4 puta se netko posere po stanu van pijeska..
Kakvu si si to patnju priuštilaIduci tjedan njih 4 mora na cijepljenje i ciscenje od glista... Rekla bih vam udomljavajte macke ali budite spremni na patnju, znoj i suze 0-24
Sorry Mozart ali nekako si mi jeftin za boks ono možemo ali pucaš petarde ako si slucajno na krivu nogu ustao sve 5 onoKako ti se da tolko spamat poruke? Sta je tebi u glavi dok tolko sranja pises
Ma nisam, samo me zanima kako ti se da tolko udarat nista vise. Nemoj odma sve s moje strane shvacat tolko ozbiljno.Sorry Mozart ali nekako si mi jeftin za boks ono možemo ali pucaš petarde ako si slucajno na krivu nogu ustao sve 5 ono
Mozart smo Ok ili misliš da glumimoKako ti se da tolko spamat poruke? Sta je tebi u glavi dok tolko sranja pises
Meni si 5 plusMa nisam, samo me zanima kako ti se da tolko udarat nista vise. Nemoj odma sve s moje strane shvacat tolko ozbiljno.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|