Patak
Well-known member
Uzivaj SIG je kod Patka damaSig se sjeca te price i nas dvoje cemo po istom principu tj. Po aninim sablonama cemo sve radit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzivaj SIG je kod Patka damaSig se sjeca te price i nas dvoje cemo po istom principu tj. Po aninim sablonama cemo sve radit
Jel se sjecas mog lezernog stila koji mi je dobro stajao i da sam ispao đubre zbog svih 10 krafniDa, da.. Svi smo to pisali... Ima cak i venty i ana
Tko ti je kriv?Jel se sjecas mog lezernog stila koji mi je dobro stajao i da sam ispao đubre zbog svih 10 krafni
Ne znas ti kako smo sig i ja u megicu umakali svasta u umake pačeUzivaj SIG je kod Patka dama
E ono je bilo vrh, duhovi se uzjebaliNe znas ti kako smo sig i ja u megicu umakali svasta u umake pače
Na sanku..Sig se sjeca te price i nas dvoje cemo po istom principu tj. Po aninim sablonama cemo sve radit
Ono je bilo top.. Nadrkane poruke su samo pljustale...Moram ti donjet neki sos za vegane koji ne pece previse da isprobamo hahaha
I moj pp gorio... Ah.. BITNO DA JE NEKAD BILO LEPO....Hahaha ventura me postrojio ko u vojsci a poruka sam imo ko i ti
Pp je bio ko kolodvor, a ja ko car. Al nemrem vjerovat da je ekipa popusila da si ti umakala sise u bbq, a ja kitu u tartarI moj pp gorio... Ah.. BITNO DA JE NEKAD BILO LEPO....
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|