Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček malo, al nije bilo da ne radiš s forumašimaEvo moram priznat da ovdje decki s foruma s kojima sam ja bila izgledaju top i sigurno bolje sad nego sa 20...
Piromanka vatre željna , palila bi znatiželjnaUmiljata i Mazna mačkica te čeka
novi naslov za plavi je dobar?
nemam ideja za tekst oglasaPiromanka vatre željna , palila bi znatiželjna
Ej oprosti, jeli tebi davaju badava?Piromanka vatre željna , palila bi znatiželjna
Pa upravo sam ti dao idejunemam ideja za tekst oglasa
hvalaPa upravo sam ti dao ideju
Ovdje Ana koja bi se malo zama(ana)zila s tobom macane?nemam ideja za tekst oglasa
Često puta , što da ti kažem . Kad ne daju , onda uzmem i otmem na prijevaruEj oprosti, jeli tebi davaju badava?
Mislim možeš im jednostavno ukinuti profil ako ti ne dadu?Često puta , što da ti kažem . Kad ne daju , onda uzmem i otmem na prijevaru
Ne služimo se takvim podlim trikovima , više igramo na šarm i iskustvoMislim možeš im jednostavno ukinuti profil ako ti ne dadu?
To su ljudi koje znam godinama prije ovog foruma Hobo...Ček malo, al nije bilo da ne radiš s forumašima
daSto god da napises u oglas oni ce zvati Anchy tako da ne zamaraj se...
Imam osjećaj kao da ih sve znaš osim mene? Baš sam padobranac ako ih znaš...To su ljudi koje znam godinama prije ovog foruma Hobo...
Ne sve... Ali neke daImam osjećaj kao da ih sve znaš osim mene? Baš sam padobranac ako ih znaš...
Ana kada dolazis u ZgRiječani su iskreni i lome mi srce i dušu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|