Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti je 1976 godiste- 60 godina,onda imas problema sa racunanjem.A bas ste "diskretni" "Maja iz Novopazarske" rece neko,"muz joj zna" ,otkud vi znate sta ko zna i sta ne zna,posto vi sve"znate",ok ,zasto se cudite sto vam se Anja tesko javlja na oglasni broj.Mislim,diskrecija vam je bas onako ....zapravo nema je.Ok..... nema veze i neke maserke ce biti tako "diskretne".Pa nemaju sve makroe,niti su strankinje pa imaju agenta (cuj "agent" kako se cudno pise makro),pa da moraju da cute.Toliko.![]()
Masaza za tebe.Centar. | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Senzualna masaza celog tela, i kompletna usluga(klasika,oral) ,vitka,lepa plavusa,grudi 5( slikoni),LICNE FOTOGRAFIJE(fotke su novije),usluga iskljucivo kod mene u prijatnom ,klimatizovanom smestaju,centar,stop SMS,0654606323 .seksi-adresar.co
Proverena kurva matora, ima ja mislim oko 60 godina, silikoni u sisama i ustima, izuzetno mršava, 70e pola sata, dobro pušenje i dobar seks, može bilo koja poza, završnica u usta. Nju sam jebo 20 puta do sada. Prvi put pre 5 godina, mada mnogo je smršala u zadnje vreme, pre mi je bila topina, sećam se da sam je prvih par puta uništavao od kurca, premašim pola sata ništa ne opominje, samo je bombardujem.
laki je malo nervozanAko ti je 1976 godiste- 60 godina,onda imas problema sa racunanjem.A bas ste "diskretni" "Maja iz Novopazarske" rece neko,"muz joj zna" ,otkud vi znate sta ko zna i sta ne zna,posto vi sve"znate",ok ,zasto se cudite sto vam se Anja tesko javlja na oglasni broj.Mislim,diskrecija vam je bas onako ....zapravo nema je.Ok..... nema veze i neke maserke ce biti tako "diskretne".Pa nemaju sve makroe,niti su strankinje pa imaju agenta (cuj "agent" kako se cudno pise makro),pa da moraju da cute.Toliko.
Laki ili Lakica, pitanje je sadlaki je malo nervozan
Ili MajaЛаки или Лакица, то је сада питање.![]()
Postovana,Ako ti je 1976 godiste- 60 godina,onda imas problema sa racunanjem.A bas ste "diskretni" "Maja iz Novopazarske" rece neko,"muz joj zna" ,otkud vi znate sta ko zna i sta ne zna,posto vi sve"znate",ok ,zasto se cudite sto vam se Anja tesko javlja na oglasni broj.Mislim,diskrecija vam je bas onako ....zapravo nema je.Ok..... nema veze i neke maserke ce biti tako "diskretne".Pa nemaju sve makroe,niti su strankinje pa imaju agenta (cuj "agent" kako se cudno pise makro),pa da moraju da cute.Toliko.
Nimalo,samo konstatacija o diskretnosti sto bi Maja bila nervozna?Ona ne mora da laze zenu jer je kod neke navukla polnu bolest,ne mora da laze muza ,ona ne mora da laze uopste. Ne mora da bude non-stop dostupna na 7 brojeva telefona,jer ni nema 7 brojeva,sta ce joj?.I jedan joj dovoljan.Maja je solo -igrac,radi jos nesto ,a nema "agenta" da mora da bude 24h dostupna. Diskretna je,sto se za vas ne bi moglo reci,ali ok.To je za Maju poslovni odnos,ali za vas ocito nije jer vam zene nisu ravne u tracanju. Imenovanje maserki? Pa dobro.Ili Maja![]()
Sta ja imam Vama da objasnjavam?Konacno "sve znate" pa eto,nema nikakve obmane,vas je nemoguce obmanuti zar ne ?Potencijalni klijenti dodju..i postanu stalni ili ne postanu.Ali ako maserka NIKADA ne pita kako se zaista zovu,gde zive,koliko godina imaju,da li su u braku ,cime se bave jer su to NEPRISTOJNA pitanja ,nije klijent na poligrafu,dosao covek da se opusti,a ni maserka,to je poslovni odnos,a ne trac rubrika.Ali dobro.Postovana,
Oprostite, ali na oglasu pise da dama ima 40 godina, a Vi navodite '76 godiste, pa mi se cifre nekako ne uklapaju. Po mojoj skromnoj racunici, dama '76 godiste bi sada morala imati 49 ili mozda vec jubilarnih 50 godina. Prosto odbijam da poverujem da dama na oglasu smanjuje svoje godine za gotovo 10, svesno obmanjujuci potencijalne klijente!?
Mogu li Vas zamoliti za pojasnjenje napred navedenog?
Unapred hvala.
Мajo tojsНимало, само изјава о дискрецији, зашто би Маја била нервозна? Не мора да лаже жену зато што је од некога добила полно преносиву болест, не мора да лаже мужа, не мора уопште да лаже. Не мора да буде доступна нон-стоп на 7 бројева телефона, јер нема ни 7 бројева, шта јој треба?. И један јој је довољан. Маја је соло играчица, ради нешто друго, и нема „агента“ да мора да буде доступна 24 сата дневно. Дискретна је, што се за тебе не би могло рећи, али ок. За Мају је то пословни однос, али за тебе очигледно није јер твоје жене нису раван трачарењу. Заказивање масерки? Па шта.
Oprostite, nadam se da ne zamerate sto sam pitao.Sta ja imam Vama da objasnjavam?Konacno "sve znate" pa eto,nema nikakve obmane,vas je nemoguce obmanuti zar ne ?Potencijalni klijenti dodju..i postanu stalni ili ne postanu.Ali ako maserka NIKADA ne pita kako se zaista zovu,gde zive,koliko godina imaju,da li su u braku ,cime se bave jer su to NEPRISTOJNA pitanja ,nije klijent na poligrafu,dosao covek da se opusti,a ni maserka,to je poslovni odnos,a ne trac rubrika.Ali dobro.
Pa i ta Anja ceka,ceka,pa bude ispala,zasto bi se meni neko pravdao ,covek nije stigao,otisao na drugu stranu ,mislim svasta,nije to "POD MORANJE" ,niti ikada pitam"zasto niste dosli"?To nije moja stvar? Licni razlozi u koje ja ne ulazim,a ne treba ni vi.Nema potrebe za izvinjavanjem svasta,ne mora Anja da bude "dobra",nekom "dobra" ,nekom"nikada vise"ali vi iznosite privatne podatke,koji su poluistine.Мajo tojsAnja izvini,Evo od celog foruma jedno veliko Izvini
Ali da ZNAS ja Sam te nahvalio,Jess drugi put dodjem I cekaj,cekaj Ispala
ali NEMA veze dobra Anja
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|