Nisam joj svršio po faci, izvadio sam ga ranije, a pušenje je bilo bez kondoma.Super brate, bas izgleda top. Jeli pusi bez, daje li mozda po faci ili u usta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam joj svršio po faci, izvadio sam ga ranije, a pušenje je bilo bez kondoma.Super brate, bas izgleda top. Jeli pusi bez, daje li mozda po faci ili u usta?
Prevara je ova, stalno menja profile i slike na SA, ali kopipejstuje uvek isti tekst. Kada sam joj pisao da se raspitam još pre 2 godine tražila je uplatu avansa pre susreta. Srećom nisam naseo.Dali je neko bio deluje ok, samo da nije fake.![]()
Unikatna | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Crnka vitka veoma lepa i naglasenih oblina preslatka u faci pozovi me i dolazim.seksi-adresar.co
Kurve zovemo toki vokijem.Pozdrav ekipo, nov sam u ovome kakva je kombinacija za koriscenje svojih telefonskih brojeva, gledao sam po forumu i nisam bas uspeo da nadjem koje je resenje. Verujem da ne koristite svoje licne telefone![]()
I mene zanima ta KrnjacaИмам neko oglas od one male u Krnjaci
Prelepaa, još da nije neka strankinja koja je svetski poznata (google objektiv) bilo bi super, sem ako nije odlučila da se kara za lovu u Beogradu. Prevarantsku im majku ološi.bas lepa, zna li se sta?![]()
Uzmem ženin da zovem kurvuPozdrav ekipo, nov sam u ovome kakva je kombinacija za koriscenje svojih telefonskih brojeva, gledao sam po forumu i nisam bas uspeo da nadjem koje je resenje. Verujem da ne koristite svoje licne telefone![]()
Lupaš gluposti, kako tantra obučenaMA NE SKIDA SE , MALO DEBELA
bas lepa, zna li se sta?![]()
bas lepa, zna li se sta?![]()
Bio je jedan brat letos, na 40stepeni čekao red u pošti da uplatiTo ti je jedan iz serije prevarantskih oglasa koji te zapravo dovedu do pošte da im uplatiš pare unapred. Ima gomila vrlo sličnih oglasa sa tim vrlo kratkim tekstom, privlačnom slikom i niskom cenom. Ispričaš se ti s nekom ženom na telefonu, ona te dovede pred poštu i to je to. Možda neka budala i ode pa plati, u svakom slučaju ostaješ suva kurca na tim oglasima.
Meni je samo žao što ne napravimo negde listu prevarantskih telefona gde bi ljudi dodavali ta iskustva kako bi smo im što pre obesmišljavali telefonske brojeve u igri.Bio je jedan brat letos, na 40stepeni čekao red u pošti da uplati![]()
Mislim da je to ona agencija Darko, ili tako nekakvo ime...To ti je jedan iz serije prevarantskih oglasa koji te zapravo dovedu do pošte da im uplatiš pare unapred. Ima gomila vrlo sličnih oglasa sa tim vrlo kratkim tekstom, privlačnom slikom i niskom cenom. Ispričaš se ti s nekom ženom na telefonu, ona te dovede pred poštu i to je to. Možda neka budala i ode pa plati, u svakom slučaju ostaješ suva kurca na tim oglasima.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|