Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti je 1976 godiste- 60 godina,onda imas problema sa racunanjem.A bas ste "diskretni" "Maja iz Novopazarske" rece neko,"muz joj zna" ,otkud vi znate sta ko zna i sta ne zna,posto vi sve"znate",ok ,zasto se cudite sto vam se Anja tesko javlja na oglasni broj.Mislim,diskrecija vam je bas onako ....zapravo nema je.Ok..... nema veze i neke maserke ce biti tako "diskretne".Pa nemaju sve makroe,niti su strankinje pa imaju agenta (cuj "agent" kako se cudno pise makro),pa da moraju da cute.Toliko.![]()
Masaza za tebe.Centar. | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Senzualna masaza celog tela, i kompletna usluga(klasika,oral) ,vitka,lepa plavusa,grudi 5( slikoni),LICNE FOTOGRAFIJE(fotke su novije),usluga iskljucivo kod mene u prijatnom ,klimatizovanom smestaju,centar,stop SMS,0654606323 .seksi-adresar.co
Proverena kurva matora, ima ja mislim oko 60 godina, silikoni u sisama i ustima, izuzetno mršava, 70e pola sata, dobro pušenje i dobar seks, može bilo koja poza, završnica u usta. Nju sam jebo 20 puta do sada. Prvi put pre 5 godina, mada mnogo je smršala u zadnje vreme, pre mi je bila topina, sećam se da sam je prvih par puta uništavao od kurca, premašim pola sata ništa ne opominje, samo je bombardujem.
laki je malo nervozanAko ti je 1976 godiste- 60 godina,onda imas problema sa racunanjem.A bas ste "diskretni" "Maja iz Novopazarske" rece neko,"muz joj zna" ,otkud vi znate sta ko zna i sta ne zna,posto vi sve"znate",ok ,zasto se cudite sto vam se Anja tesko javlja na oglasni broj.Mislim,diskrecija vam je bas onako ....zapravo nema je.Ok..... nema veze i neke maserke ce biti tako "diskretne".Pa nemaju sve makroe,niti su strankinje pa imaju agenta (cuj "agent" kako se cudno pise makro),pa da moraju da cute.Toliko.
Laki ili Lakica, pitanje je sadlaki je malo nervozan
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|