Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOLIKO SI PLATIO SVE , TI SI INSISTIRAO NA RUČNOJ ILI ?E to je ta.
E sad ne znam da li svima radi rucnu, vjerovatno da.
Meni je odradila.
neće ti reći telefonom,,,ako je lepo zamoliš sa dve crvene još--moždanešto mi glupo da je pitam
Po ceni bih rekao da je u pitanju obična masaža
Možda je baki80 uspeo nekako da je šarmira![]()
Mislim da znam ko je ne preporucujem ti da ides ako je to ta na koju mislim, ne izgleda ni blizu kao na tim slikamaDa li je neko bio kod nje https://seksi-adresar.co/ad/dama-48g-35/
malo je deblja za te pare...mislimBio neko kod ove milfare deluje mi bas onako sisato guzato za izivljavanje a rekao bih da su slike prave?
Po mojoj procjeni ima manje od 30 godina, dobro izgleda..komunikativna.Ne reče niko kako Lena iz V. Kosanovića izgleda, mlađa/starija, kakva je po pitanju komunikacije,....
Super. Hvala. Bitno da nije neki drndež...Po mojoj procjeni ima manje od 30 godina, dobro izgleda..komunikativna.
Može li neki kontakt od LeneNe reče niko kako Lena iz V. Kosanovića izgleda, mlađa/starija, kakva je po pitanju komunikacije,....
i mene interesujeBio neko kod ove milfare deluje mi bas onako sisato guzato za izivljavanje a rekao bih da su slike prave?
MISLIM DA JESTE AKO JE TO ONA IZ jUŽNOG BULEVARA..Kakva je ova, da nije romkinja?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|