Nicole je opravdala očekivanja, a i nadmašila

toliko da sam se i vraćao. Najpre je imala odličnu lokaciju u samom centru, Stari Grad, jako brzo i lako se dogovaralo i stizalo, ali ih je bilo tri, te se verovatno zato posle prebacila na Beograd na vodi. I dalje se brzo dogovara, šalje slike i video kako da se pronađe zgrada koja je malo uvučena, stan je jako mali, ima kupatilo i veliki krevet i tv i to je to u sobi koja je i kuhinja. Tu je uvek i neka drugarica koja za to vreme mora da izađe, te je lakše jer znate da ste sami i slobodno se krećete, ali sam primetio da je za vikend podigla cenu na 250€.
Ali je zato devojka fantastična, lepa, zategnuta, neverovatno miriše, nežna koža, duga kosa, tetovaža nekoliko, malih i ‘sleeve’ na ruci i nozi, sve kao na slikama i videu. Engleski stvarno ne zna, ali se trudi, razgovor može na pauzi preko translatea, može s njom lepo da se komunicira i opusti. I ona sama je opuštena, vesela, nasmejana, korektna i udovoljava. Dočekuje u donjem vešu i mantilu, tuširanje može pre, između, posle, čist peškir spreman. Posle sledi uživanje, ljubljenje po celom telu, posle prvog puta može i u usta, potura grudi što ja volim, lepi silikoni bez ožiljaka, maženje, handjob, dobar oral gde se namesti sa strane, zgodno za dodirivanje, balavi po jajima, masira ih… Sa zaštitom, tu mora doplata ko želi, mada opet, posle prvog puta…

i tu se smeje, isčuđava kako brzo sam spreman (s njom nikakav problem) i, kao, veličini. Mada je stvarno uska i ne koristi nikakve gelove i slično, tako da je osećaj odličan. Menja poze, preuzima inicijativu, prepušta se, neverovatan je pogled s preda ili otpozadi, hvata se za ivicu kreveta, izuzetno glasno stenje što je isto doživljaj. Na kraju sesije me je ‘zapljusnulo’ i jedno iznenađenje, obično su Brazilke bile iskusnije i završavale mene, neverovatan osećaj. Sve u svemu svaki put sam uživao i odlazio zadovoljan da sam želeo da se vratim.
Još od onih Brazilki s početka, nakon korone, nisam mislio da će s trenutnom ponudom neka moći da priđe jednoj devojci s kojom sam tada kliknuo i bolje nego s Nicole (Samantha, vrhunski engleski, odličan oral bez, lizanje dok se sve sliva niz bradu, seks tri puta, još uža; ako je neko iz tog perioda, može da podeli iskustva

), iako sam u međuvremenu bio sa par stvarno divnih devojaka poput one male Penelope s velikim grudima ili crkinje Yaa.