Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj linkove za ge salone ili brojeve?!ima salon Aurora i salon Venera, dobre masaže i ostalo
Brate ne mogu da nadjem...daj link?Imas na halo oglasima s
Imas na halo oglasima sve
Hanteru ti si jedna od vidjenijih glava ovde, da li imas neku preporuku za bg masaza + oral? Novi sad ima dobru ponudu bg nisam nesto zapazioImas na halo oglasima sve
koje su ti u NS preporuka, za masažu i oral osim one u Podbari?Hanteru ti si jedna od vidjenijih glava ovde, da li imas neku preporuku za bg masaza + oral? Novi sad ima dobru ponudu bg nisam nesto zapazio
Da li je neko posetio ovu Brazilku? Deluje toliko nerealno dobro da bi bilo realno.
Luciana Novi Sad
Koja na Podbari??koje su ti u NS preporuka, za masažu i oral osim one u Podbari?
Jel si doplatio sta?Ja sam bio prije 7 dana. Odradila normalnu relax masazu i na kraju smaknula peskir i slijedila je rucna zavrsnica.
Mozda i nije ahahahIzvinjavam se,greska
Pisi inbox slobodno ako je mlada maserka u pitanju, samo da prezdravim prvo idem kod ove sa halo oglasa pa gledam daljeIzaslo mi Kao da mi Baki pisao a on VOLI mlado
misliš li možda na ovu ?Marina..ogl na Svastari..Nece link da prebaci
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |