Pošto sam opisao nedavno jednu lošu, evo i dobre recenzije, pominjao sam je ranije, ali u sklopu nekoliko riba sa EGE. To je ova Nicol:
Da bi doživljaj bio u fullu i od toga dosta zavisi, daću vam hint. Kada odete kod nje na gajbu, Beograd na vodi, obavezno joj kažite da ćete joj ako budete zadovoljni ostaviti review na sajtu. To sam i ja uradio. I tad se baš, baš potrudi. Devojka je po svemu za preporuku. Super je zgodna, nije niska ili zdepasta, visoka je preko 170cm, lepe grudi, dupe odlično, veoma prijatna, zna engleski solidno i GFE ko to voli joj je odličan, sve hoće da radi što i piše, strastvena je i ne koristi lubrikant(!), promeniš poza koliko želiš, ja sam bio na pola sata, a ostao sam (i to ne malo) duže. Od mene preporuka, a detaljnije: Pušenje: 8/10, Karanje 10/10 , GFE: 10/10 ljubi se i grli, 69
Čistoća stana i lična higijena: 10/10. Komunikacija na engleskom: 9/10, generalna ocena je 10/10. Po meni, vredi svaki evro, a već kad je cimnete na WA videćete koliko prijatno teče komunikacija, tipa jedan moj kolega se dogovorio, pa je ispalio i napisao kad je već bilo malo i prošlo vreme da dodje da otkazuje, a ona kao: sve je ok, babe...