Evo par recenzijica sa moje strane.
Angel's Touch salon -
https://seksi-adresar.co/oglas/nuru-tantra-masaze/ to je neka bio ovaj oglas, vidim promenili su broj telefona. U sustini masaza je trebalo da izgleda tako sto legnem na stomak, maserka je samo u tangicama i radi masazu, nuru i zavrsnica. Medjutim maserka je bas luda, rekla je da moze da ubaci i neke svoje dodatke tako da se masaza pretvorila u vacarenje sa blowjobom. Nije bilo sexa, ali nekako mi deluje da ga je lako moglo biti. Maserka onako, nije bas top riba ali je ok, mozda 30ak godina. Ima ih vise tako da je meni zapala ova.
Mi smo prvi ekskluzivni i specijalizovani salon za relaks senzualne i tantričke masaže.Prepustite se i uživajte u osećaju potpunog opuštanja i pozitivnoj
masazasensual.com
Masaza sa rucnom zavrsnicom. Pre toga ima deo kada te masira grudima po ledjima. Salon je kul, senzualno deluje sve, doceka te top riba. E posle maserka verovatno kako ti se posreci. Uglavnom nema diranja. Ne vredi tih para bas.
🥰❤️🥰
seksi-adresar.co
Devojka je bas super, fina, komunikativna. Zgodna je, ali ne bas kao na slikama. Pedantna je, cista. Pozitivno iskustvo skroz.
Kod mene u smeštaju u centru. Prirodna devojka bez silikona! Oglas je privatan. Visoka sam 175 cm i grudi su 4 prirodne
seksi-adresar.co
Dogovor je bio super, trazila mi slicicu, nakon toga mi dala adresu. Medjutim kad sam otisao nije se javljala niti odgovarala na poruke. Kasnije je samo seen-ovala. Ima mi neko iskustva sa njom? Zbog nje i ostavljam celu ovu recenziju, bas me iznervirala.. Ako je neko bio neka javi, bas me zanima.
Heeej znam da se možemo lepo provesti zato mi pošalji poruku na Whatsapp i ne oklevaj, diskrecija je kod mene zagarantovana, što očekujem i sa tvoje strane zato samo sa ozbiljnim ljudima radim, kao što rekoh piši poruku na Whatsapp pa ćemo se tamo tamo dogovoriti oko termina, očekujem teee 😊
seksi-adresar.co
Traz uplatu ali kao salje live lokaciju. Da li je neko bio?