Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel na nju mislis ili na drugu?Uzivo izgleda mnogo losije i cak mislim da nisu njene slike
DadaJel na nju mislis ili na drugu?
A kakva je uzivo otprilike jel ima tetovaze kao na slikama,jel lepa ,zgodna?
Kakva je uzivo i gde se nalazi?
Platio Sam smestaj,ma nista posebno nije zgodna Kao na slikama u faci nije neka lepoticaKakva je uzivo i gde se nalazi?
Kako si platio smestaj,kad ona radi u svom stanuPlatio Sam smestaj,ma nista posebno nije zgodna Kao na slikama u faci nije neka lepotica
Bio sam kod ove devojke danas i evo sveže recenzije ispod. To nije ova devojka sa slika, ima na WA kao neke usne kao profilnu sliku i u suštini jedino im je zajedničko da su RuskinjeBio kod nje pre par godina.
Nikada vise.
Zadah. Mislim da ima problwem sa secerom...
Ili usnom higijenom
Nemam lepo iskustvo
Ja sledeci put kad odem i vidim da nije devojka sa slike okrecem se i idem bez obzira koliko dobro devojka izgleda, vec pocinju da preteruju sa tim.
Nije devojka sa slika, već druga, ali mi je poslala njene slike na WA I mršavija je onako devojka, kakve ja u principu volim, grudi silikoni, ne baš dobro urađeni, Beograd na vodi.100 evra je pola sata. 45 min 150, a sat 200.. U suštini devojka je sva nešto istripovana, sva je kao prefina, a pri tom se bavi ovim poslom, jedno od lošijih mojih iskustava:
Odmah se skine i kreće da te juri sa onim kondomom da ga stavlja, kao da je to nešto prvo što treba da se radi i da se krene sa dudlanjem. Naravno da sam pokušavao sve vreme da je prebacim u ritam koji meni odgovara, ali je kilava.
Pušenje : Ispod proseka, 2/10 brzo sam je prekinuo
Karanje: Kilava je i ne može doggy. Kaže "Bolno" promenili smo ipak 4 poze: Jahala je okrenuta na napred i na pozadi, misionarka i jedva sam je nagovorio na stojeći jer joj je doggy kao bolan?! Stenje onako uverljivo kad se malo opusti i koristi tonu lubrikanta: 3/10
GFE - 1/10 sva je mrtva, ne ljubi se, ne grli se, jedino je predviđen ko to voli 69 i to daje, ribica skroz izbrijana.
Komunikacija: 2 /10 zna ponešto engleski i polu priča na ruskom, polu na engleskom
Generalna ocena: Zgodna mršavica, ko voli mršavije jako je zgodna, ako zanemarimo ožiljke na grudima..Higijena stana i njena lična higijena je na najvišem nivou, jedna od najboljih kod kojih sam išao. To joj je ujedno jedini i najveći plus 10/10, tako da je ukupna ocena 3/10
Svaka cast na recenziji. Koliko mi bude zao kad procitam ovako lose iskustvo i kad ljudi bace 100,150,200e nizasta. Mamu joj kurvinu uzme zelenu za pola sata a nece da se jebe u doggy. Ipak su to ozbiljne pare za tako kratko vreme. Razmazile su se, vacare nas samo tako... I ja sam imao slicna iskustva i znam kako je kad istreses gomilu para a ne dobijes nista, odradi te kao da joj nisi platio
Nije devojka sa slika, već druga, ali mi je poslala njene slike na WA I mršavija je onako devojka, kakve ja u principu volim, grudi silikoni, ne baš dobro urađeni, Beograd na vodi.100 evra je pola sata. 45 min 150, a sat 200.. U suštini devojka je sva nešto istripovana, sva je kao prefina, a pri tom se bavi ovim poslom, jedno od lošijih mojih iskustava:
Odmah se skine i kreće da te juri sa onim kondomom da ga stavlja, kao da je to nešto prvo što treba da se radi i da se krene sa dudlanjem. Naravno da sam pokušavao sve vreme da je prebacim u ritam koji meni odgovara, ali je kilava.
Pušenje : Ispod proseka, 2/10 brzo sam je prekinuo
Karanje: Kilava je i ne može doggy. Kaže "Bolno" promenili smo ipak 4 poze: Jahala je okrenuta na napred i na pozadi, misionarka i jedva sam je nagovorio na stojeći jer joj je doggy kao bolan?! Stenje onako uverljivo kad se malo opusti i koristi tonu lubrikanta: 3/10
GFE - 1/10 sva je mrtva, ne ljubi se, ne grli se, jedino je predviđen ko to voli 69 i to daje, ribica skroz izbrijana.
Komunikacija: 2 /10 zna ponešto engleski i polu priča na ruskom, polu na engleskom
Generalna ocena: Zgodna mršavica, ko voli mršavije jako je zgodna, ako zanemarimo ožiljke na grudima..Higijena stana i njena lična higijena je na najvišem nivou, jedna od najboljih kod kojih sam išao. To joj je ujedno jedini i najveći plus 10/10, tako da je ukupna ocena 3/10
U pravu si. Ja sam to već 2 puta i uradio. Ova sad mi je poslala slike na WA I zato nisam odustao. A ja uvek svima tražim video da mi pošalju ili neku svežu sliku bez šminke, samo selfi trenutni i kažem da sad uslikaju i pošalju, a ako neće nista od toga, ni ne dogovaram termin.Ja sledeci put kad odem i vidim da nije devojka sa slike okrecem se i idem bez obzira koliko dobro devojka izgleda, vec pocinju da preteruju sa tim.
Da, jsve stoji, oš sam uzeo pola sata, sreća u nesrećiSvaka cast na recenziji. Koliko mi bude zao kad procitam ovako lose iskustvo i kad ljudi bace 100,150,200e nizasta. Mamu joj kurvinu uzme zelenu za pola sata a nece da se jebe u doggy. Ipak su to ozbiljne pare za tako kratko vreme. Razmazile su se, vacare nas samo tako... I ja sam imao slicna iskustva i znam kako je kad istreses gomilu para a ne dobijes nista, odradi te kao da joj nisi platio
A cena?Profesionalna masaza | Masaže | Sasomange.rs oglasnik
<p>Vrhunska relax masaza najkvalitetnijim toplim uljima. Zakazite Vas termin na vreme. </p>sasomange.rs
Masaza kod vukovog spomenika… Devojka oko 30 godina jako lepa,zgodna,prijatna, stan jako lep, cist. Odlicno masira jos bolje radi rucnu zavrsnicu ima silikone mozete je dodirivati sve vreme. Za oral nisam pitao ali mislim da bi htela da radi uz doplatu neku. 4/5
https://seksi-adresar.co/oglas/top-crnka-slike-licne/Bio sam kod ove devojke danas i evo sveže recenzije ispod. To nije ova devojka sa slika, ima na WA kao neke usne kao profilnu sliku i u suštini jedino im je zajedničko da su Ruskinje
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|