Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
95% da jeste po opisu itd.Da li je ova Anita ista osoba kao ona Sara sto je radila sa Dorom?
Jeste to je ta ista
vrv, ona slika profilna sto ima na asoglasima je sa redita, plus oglasavanje je isto kao i karakter po opisu ovoga sto je bio.95% da jeste po opisu itd.
Ali ceka se potvrda od nekog brata koji je bio.
Posjetio je neko sa foruma i rekao da je odlicna. Mada mozda nije ovde.Bio ko ?Lea Banja Luka, Independent | City of Love
Cao u koliko zelis savrseno opustanje i lepe trenutke javi se +387644266687 wac ap samo, ja sam od UTORKA DO PETKA u BIJELJINI.Dodji ulepsaj svoj dan .SAMO POZIVI MOLIM SLIKE SU 100% MOJE😘cityoflove.com
Tesko pitanje prijatelju. Prethodno sam komentarisao Maju, Ju, Gabi Mert. Tada je bila neka mala sitna prezgodna, sa slika Maju, bio sam ubjedjen da je tu samo jedna djevojka. Kolega Kalaba rece da nije bio kod nje vec kod druge i da mu je bilo odlicno. Pisao sam veceras onoj Ju, odem ista adresa isti stan. Kad druga djevojka. Fizicki okej zgodna, ima silikone, povisoka za moj ukus. Seks manijak svrsio sam za 5 minuta morao sam doplatiti da jos jednom opalim koliko je bila dobra. Pored toga jako prijatna djevojka. Tople preporuke. Ovu cete prepoznati po tome sto svaki put posalje snimak bijeli iphone 16 pro max, neki plavi body nosi i kosa na stranu.Jel bio ko kod ove Gabi mert, kakva je?
Koja je to?Aufff ...moram za ovu Juli sto je stigla u BL da napisem recenziju.Ruskinja je,prije 2 god mozda je bila . Nije klinka ,zena je MILF tako da ko voli iskustvo profi i da se osjecas da si na sedmom nebu to je to. Sjecam se da voli da je muskarac uredan,cist ,naparfemisan. Onda se posveti kao učiteljica da te svasta nauci
Moracu štek naceti i otici dok je tu. Rijetko pisem recenziju ali ona mi je ostala u glavi .
Nije loša veoma prijatna djevojka… veoma uredna i to joj je bitno kod klijenta…. Ne požuruje. Ja sam bio 45 min platio pola sata…Bio ko ?Lea Banja Luka, Independent | City of Love
Cao u koliko zelis savrseno opustanje i lepe trenutke javi se +387644266687 wac ap samo, ja sam od UTORKA DO PETKA u BIJELJINI.Dodji ulepsaj svoj dan .SAMO POZIVI MOLIM SLIKE SU 100% MOJE😘cityoflove.com
Koja je cijena ?Nije loša veoma prijatna djevojka… veoma uredna i to joj je bitno kod klijenta…. Ne požuruje. Ja sam bio 45 min platio pola sata…
Znači otišao si ipakPosjetio je neko sa foruma i rekao da je odlicna. Mada mozda nije ovde.
Tesko pitanje prijatelju. Prethodno sam komentarisao Maju, Ju, Gabi Mert. Tada je bila neka mala sitna prezgodna, sa slika Maju, bio sam ubjedjen da je tu samo jedna djevojka. Kolega Kalaba rece da nije bio kod nje vec kod druge i da mu je bilo odlicno. Pisao sam veceras onoj Ju, odem ista adresa isti stan. Kad druga djevojka. Fizicki okej zgodna, ima silikone, povisoka za moj ukus. Seks manijak svrsio sam za 5 minuta morao sam doplatiti da jos jednom opalim koliko je bila dobra. Pored toga jako prijatna djevojka. Tople preporuke. Ovu cete prepoznati po tome sto svaki put posalje snimak bijeli iphone 16 pro max, neki plavi body nosi i kosa na stranu.
*Malo sam zapetljao nadam se da razumijete*
Bilo je zanimljivo biti dio ovog foruma. Meni je vrijeme da odmorim od poroka neki period inace cu osjediti mlad. Ne idu kazino prostitutke i alkohol zajedno definitivno.
Otišla je ,nije više u BL.Koja je to?
Posalji link
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|