BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

em prvenstveno ono cura koja je 2007 da se kurva a niko iz banja luke nema pojma ko je u tim godinama je mala sansa da neka nasa dolazi sama iz drugog grada a tek jos manja da je iz BL i ima mjesto gdje ce se jebati

Bio ko ?
Posjetio je neko sa foruma i rekao da je odlicna. Mada mozda nije ovde.
Jel bio ko kod ove Gabi mert, kakva je?
Tesko pitanje prijatelju. Prethodno sam komentarisao Maju, Ju, Gabi Mert. Tada je bila neka mala sitna prezgodna, sa slika Maju, bio sam ubjedjen da je tu samo jedna djevojka. Kolega Kalaba rece da nije bio kod nje vec kod druge i da mu je bilo odlicno. Pisao sam veceras onoj Ju, odem ista adresa isti stan. Kad druga djevojka. Fizicki okej zgodna, ima silikone, povisoka za moj ukus. Seks manijak svrsio sam za 5 minuta morao sam doplatiti da jos jednom opalim koliko je bila dobra. Pored toga jako prijatna djevojka. Tople preporuke. Ovu cete prepoznati po tome sto svaki put posalje snimak bijeli iphone 16 pro max, neki plavi body nosi i kosa na stranu.
*Malo sam zapetljao nadam se da razumijete*

Bilo je zanimljivo biti dio ovog foruma. Meni je vrijeme da odmorim od poroka neki period inace cu osjediti mlad. Ne idu kazino prostitutke i alkohol zajedno definitivno.

Aufff ...moram za ovu Juli sto je stigla u BL da napisem recenziju.Ruskinja je,prije 2 god mozda je bila . Nije klinka ,zena je MILF tako da ko voli iskustvo profi i da se osjecas da si na sedmom nebu to je to. Sjecam se da voli da je muskarac uredan,cist ,naparfemisan. Onda se posveti kao učiteljica da te svasta nauci😄
Moracu štek naceti i otici dok je tu. Rijetko pisem recenziju ali ona mi je ostala u glavi .
Koja je to?
Posalji link

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh