Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kineskinja, prevara
Javi se pa nek ti posalje slikuUopste nezz da imaju kineskinje u bl,kontao sam da vise nisu tu.
Jos 200 e cijena ne ide to uz njih
I sve ove nove miranda nina evgenija i sa ovog stranog broja i sa tog sto je kod te nine salju istu sliku neke kineskinje u crvenom vesuUopste nezz da imaju kineskinje u bl,kontao sam da vise nisu tu.
Jesam slike su lažne ali ti pošalje slike na broj. Ruskinja je u pitanju nije loš u Boriku se nalazi. Sidje po tebe liftom, sama je i ne tražli slike. 100e pola sata. Pušenje sa kondomom. Sve u svemu 7.5/10 ocijena.
Ovaj broj je BiH i ako nisi bio ne šalji dezinformacije. Ja bio ruskinja ok je cura. Borik 5 sprat nova zgrada u blizini kružnog toka kamen.I sve ove nove miranda nina evgenija i sa ovog stranog broja i sa tog sto je kod te nine salju istu sliku neke kineskinje u crvenom vesu
U Novice Cerovica bio sam i ja i bila je kineskinjaOvaj broj je BiH i ako nisi bio ne šalji dezinformacije. Ja bio ruskinja ok je cura. Borik 5 sprat nova zgrada u blizini kružnog toka kamen.
Kralj si. On samo na forumu zna sve..U Novice Cerovica bio sam i ja i bila je kineskinja
Samo sak se okrenuo i otisao
Ili je u medjuvremenu dosla nova ili ti siris dezinformacije
Nigdje veze. Ovde kralju imas moje recenzije. I samo pišem istinu. I ne šalje uopšte sliku kinezkinje. Dalje meni se ni jedan drugi broj nije javio osim ovaj BiH broj. A sliku mi je istu poslala pre 4 dana i pre 2 dana i ista te cura sa like dočeka. Ako ti je slala sliku kinezkinje zašto si išao…I znam da je broj BIH i na BIH broju i na stranom se salje ista slika iste djevojke kineskinje u crvenom vesu
Uglavno brate otidji i vidi bio sam pre 2 dana. Cura je ok pola 100 e . Odmah te ponudi da se istuširaš. Poslije te ponudi pićem. Ljubazna je odlično priča engleski.Uopste nezz da imaju kineskinje u bl,kontao sam da vise nisu tu.
Joj care nigdje veze sa kineskinjom.I znam da je broj BIH i na BIH broju i na stranom se salje ista slika iste djevojke kineskinje u crvenom vesu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|