Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kineskinja, prevara
Javi se pa nek ti posalje slikuUopste nezz da imaju kineskinje u bl,kontao sam da vise nisu tu.
Jos 200 e cijena ne ide to uz njih
I sve ove nove miranda nina evgenija i sa ovog stranog broja i sa tog sto je kod te nine salju istu sliku neke kineskinje u crvenom vesuUopste nezz da imaju kineskinje u bl,kontao sam da vise nisu tu.
Jesam slike su lažne ali ti pošalje slike na broj. Ruskinja je u pitanju nije loš u Boriku se nalazi. Sidje po tebe liftom, sama je i ne tražli slike. 100e pola sata. Pušenje sa kondomom. Sve u svemu 7.5/10 ocijena.
Ovaj broj je BiH i ako nisi bio ne šalji dezinformacije. Ja bio ruskinja ok je cura. Borik 5 sprat nova zgrada u blizini kružnog toka kamen.I sve ove nove miranda nina evgenija i sa ovog stranog broja i sa tog sto je kod te nine salju istu sliku neke kineskinje u crvenom vesu
U Novice Cerovica bio sam i ja i bila je kineskinjaOvaj broj je BiH i ako nisi bio ne šalji dezinformacije. Ja bio ruskinja ok je cura. Borik 5 sprat nova zgrada u blizini kružnog toka kamen.
Kralj si. On samo na forumu zna sve..U Novice Cerovica bio sam i ja i bila je kineskinja
Samo sak se okrenuo i otisao
Ili je u medjuvremenu dosla nova ili ti siris dezinformacije
Nigdje veze. Ovde kralju imas moje recenzije. I samo pišem istinu. I ne šalje uopšte sliku kinezkinje. Dalje meni se ni jedan drugi broj nije javio osim ovaj BiH broj. A sliku mi je istu poslala pre 4 dana i pre 2 dana i ista te cura sa like dočeka. Ako ti je slala sliku kinezkinje zašto si išao…I znam da je broj BIH i na BIH broju i na stranom se salje ista slika iste djevojke kineskinje u crvenom vesu
Uglavno brate otidji i vidi bio sam pre 2 dana. Cura je ok pola 100 e . Odmah te ponudi da se istuširaš. Poslije te ponudi pićem. Ljubazna je odlično priča engleski.Uopste nezz da imaju kineskinje u bl,kontao sam da vise nisu tu.
Joj care nigdje veze sa kineskinjom.I znam da je broj BIH i na BIH broju i na stranom se salje ista slika iste djevojke kineskinje u crvenom vesu
Layla sto li nosi ogrlicu Nataly. Jaka prica iskreno. Bila je skoro jos jedna brazilka na ege isto bila top. Da li Ena bi kako vec ubijte me. Imala opasne savove citavom duzinom sisa.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|