Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brate ne to da radis, ja sam dobio blazi oblik PTSD-a od nje, nije mi se mogao ni dici cak na sta lici.Crnka bbw sa asoglasi, Dora o njoj se vec pisalo, svi kazu teska artiljerija. Nisam bio licno, moglo bi se probati jednoga dana ako se ne okrenem Bogu. Cini mi se pola sata 100km, kao na ljetnjoj rasprodaji![]()
Samo sestre one ako su jos u banja luci ostalo laznjaciIma li ista na adresaru da nije laznjak.
Na koje mislisSamo sestre one ako su jos u banja luci ostalo laznjaci
Mia i sara sto pise to je tacno jedinoNa koje mislis
jesu li još uvek tu?Mia i sara sto pise to je tacno jedino
Moze brojeviizgleda nisu vise tu,ne javljaju se na telefon mislio sam otici ali nista
Ne mogu naciIma na col
Novi sam ovdeNe mogu naci
Je l to ova crnka sto broj zavrsava na 783?I ja mislim da je kontao na nju vjerojatno ima crnka se prestavlja i ona hercegovka koja nije ni za sta
Prije 2-3 sedmice pisao sam Ines dali prima parove i ovo mi odgovorila i blokirala me:Ines im nije ni dokoljena zato sto je arogantna i teska za dogovor
Zanimalo me kako je debelo jebati. Ono je predebelo. Napatio sam se ko budala dok sam rupu nasao. Nekad stvarno imam glupe ideje. Dobro pusi prijatna je al brate seks je nemoguc.Ne brate ne to da radis, ja sam dobio blazi oblik PTSD-a od nje, nije mi se mogao ni dici cak na sta lici.
Ines...jbg jest vrhunska riba,njegovana...ali tesko do nje a sto joj je loša osobina ona i stalne mušterije limitira na 59 minuta i 59 sekundi i svira kraj a samim tim i njih tjera od sebePlavuse najbolje sto su bile do sad u BL, Ines im nije ni dokoljena zato sto je arogantna i teska za dogovor
A kod sestara nema stoparice i moze se korigovati cijena i ekstra su cureInes...jbg jest vrhunska riba,njegovana...ali tesko do nje a sto joj je loša osobina ona i stalne mušterije limitira na 59 minuta i 59 sekundi i svira kraj a samim tim i njih tjera od sebe
I sto je najbitnije cijena ni blizu kao kod Ines ali nebitno to tesko je sa njom ostvariti i neku normalnu komunikaciju pa i 10 puta da si bio -Snjeza je bez obzira na sve prijatnija i osjecas se kao kod kuce i nečekas da sat zazvoni uz to možes sa njom i kafu popitiA kod sestara nema stoparice i moze se korigovati cijena i ekstra su cure
Sta znam...ines je za mene pozitivno iskustvo....i prica, a i pustila me da jebem nakon alarma...tj trajalo je dok nisam svrsio iako je alarm uveliko zvonio, taman kao pozadinska muzikaI sto je najbitnije cijena ni blizu kao kod Ines ali nebitno to tesko je sa njom ostvariti i neku normalnu komunikaciju pa i 10 puta da si bio -Snjeza je bez obzira na sve prijatnija i osjecas se kao kod kuce i nečekas da sat zazvoni uz to možes sa njom i kafu popiti
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|