BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Imas je na insta Masaze Celinac Banja luka tako nesto se zove ig, pises joj u dm i odgovori radi u Bl sada Beogradska ulica stavila je na profilu skoro ulicu u kojoj se nalazi itd...

Generalno ko je iko ikad poslao bon kurvi, jebem mu svu familiju retardiranu. Zbog takvih idiota se i nakotilo ovoliko prevaranata. Od 50 kurvi sto sam zvao, samo Lenka je bila kurva. Ostalo sve klosari zicaju dopune. Izginuli dabogda i sto traze i sto salju.
Tako je moja prijateljica navlacila ali samo bogatije..Posalje fotke, jedan video ,oni izlude I salju westernom. Jedan je poslao 150 eura za put u Novi Sad, jedan 250 iz Osijeka za put, iz Sarajeva jedan 200eura za telefonske razgovore I jos mnogi drugi...Uglavnom ubjedi u nemoguce, odlicno izgleda I glas ih dodatno privuce...

Mi muškarci smo krivi (ja prvi) što podižemo kuravama EGO , podižemo im cijenu. Naravno niko ne treba za džabe, besplatno.. poštujem svakoga ali lupaju basnoslovne cifre. Kao da ti ja sad prodajem auto staro 30 godina sa pola miliona km na satu i tražim 100 000 €.
To što ti nemaš pare ne znači da su i drugi besparići

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh