Ne znam kako ostalima,ali meni za te dvije sestre opasno smrdi da je neka prevaraTa nije srbijanka,mada lik svejedno vrv laze ko je jos jebo na xbon,sad su koliko vidim samo aktivne ove dve sestre plavuse sto vec neko rece da je bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako ostalima,ali meni za te dvije sestre opasno smrdi da je neka prevaraTa nije srbijanka,mada lik svejedno vrv laze ko je jos jebo na xbon,sad su koliko vidim samo aktivne ove dve sestre plavuse sto vec neko rece da je bio
Kralju samo mani se mene ti znas lazem li lli ne najaci si.Kontam da nisi bio u tom krevetu tada da znas jesam li jebao ili nisam.Znaci lagano brale....Ta nije srbijanka,mada lik svejedno vrv laze ko je jos jebo na xbon,sad su koliko vidim samo aktivne ove dve sestre plavuse sto vec neko rece da je bio
Jesi li lud, nabijač cijenu. Kakvih 500 ? Pa u ex Jugoslaviji nemaš ni jedne da vrijedi 500. Podižeš im ego i nabijaš cijenu.500 dajem za nesto kvalitetno iz gradiske
Nema ni za 1000 tako da u gradisciJesi li lud, nabijač cijenu. Kakvih 500 ? Pa u ex Jugoslaviji nemaš ni jedne da vrijedi 500. Podižeš im ego i nabijaš cijenu.
Mi muškarci smo krivi (ja prvi) što podižemo kuravama EGO , podižemo im cijenu. Naravno niko ne treba za džabe, besplatno.. poštujem svakoga ali lupaju basnoslovne cifre. Kao da ti ja sad prodajem auto staro 30 godina sa pola miliona km na satu i tražim 100 000 €.Nema ni za 1000 tako da u gradisci
Tako je moja prijateljica navlacila ali samo bogatije..Posalje fotke, jedan video ,oni izlude I salju westernom. Jedan je poslao 150 eura za put u Novi Sad, jedan 250 iz Osijeka za put, iz Sarajeva jedan 200eura za telefonske razgovore I jos mnogi drugi...Uglavnom ubjedi u nemoguce, odlicno izgleda I glas ih dodatno privuce...Generalno ko je iko ikad poslao bon kurvi, jebem mu svu familiju retardiranu. Zbog takvih idiota se i nakotilo ovoliko prevaranata. Od 50 kurvi sto sam zvao, samo Lenka je bila kurva. Ostalo sve klosari zicaju dopune. Izginuli dabogda i sto traze i sto salju.
To što ti nemaš pare ne znači da su i drugi besparićiMi muškarci smo krivi (ja prvi) što podižemo kuravama EGO , podižemo im cijenu. Naravno niko ne treba za džabe, besplatno.. poštujem svakoga ali lupaju basnoslovne cifre. Kao da ti ja sad prodajem auto staro 30 godina sa pola miliona km na satu i tražim 100 000 €.
Branko je javijo koji ceka crni petak.To što ti nemaš pare ne znači da su i drugi besparići
Nema nista na forunu ... Samo budala imaMogu dati i milione kad u gradisci nema nista
Ovde se ne radi o parama ko ima koliko nego se radi o dampingu cijena i precjenivanju nečega što ne vrjedi. A ako želiš da znaš više mi je novca prošlo kroz ruke i novčanik a i dan danas nego što si ih ti očima vidio !To što ti nemaš pare ne znači da su i drugi besparići
Poželjno bi bilo i na 6 rataBranko je javijo koji ceka crni petak.
Poželjno bi bilo i na 6 rataAjde smaraš svaka tvoja poruka je o parama, cijenama i skupoći
Svaka tvoja poruka je o parama, cijenama i skupoći, smaraš i zatrpavaš forum bespotrebnoOvde se ne radi o parama ko ima koliko nego se radi o dampingu cijena i precjenivanju nečega što ne vrjedi. A ako želiš da znaš više mi je novca prošlo kroz ruke i novčanik a i dan danas nego što si ih ti očima vidio !
Ako je tvoj mozak ograničen forum nije (ima dovoljno prostora). Momak malo dođi sebi, juče si se ispilio na forumu a sada bi i da b7deš administrator i da određuješ šta i kako. Ti si smoren sam od sebe tako da ODJEBI da ne bi bio ODJEBAN klošaruSvaka tvoja poruka je o parama, cijenama i skupoći, smaraš i zatrpavaš forum bespotrebno
Jadniče nemaš para i ne jebeš razumijem zašto si nervozanAko je tvoj mozak ograničen forum nije (ima dovoljno prostora). Momak malo dođi sebi, juče si se ispilio na forumu a sada bi i da b7deš administrator i da određuješ šta i kako. Ti si smoren sam od sebe tako da ODJEBI da ne bi bio ODJEBAN klošaru
Hahaha jado jadni jebem ja dovoljno i za to mi ne trebaju pare. Ti si jadnik pa moraš da plaćaš jer ovako na ništa ne ličiš. I te pare što daješ sakupljaš godinu dana a onda ideš poderanih cipela. Žvaljo žvaljaviJadniče nemaš para i ne jebeš razumijem zašto si nervozan
Napaljeni. Ali to su ovi malo oprezniji. Njih je barem zajebala zena.Tako je moja prijateljica navlacila ali samo bogatije..Posalje fotke, jedan video ,oni izlude I salju westernom. Jedan je poslao 150 eura za put u Novi Sad, jedan 250 iz Osijeka za put, iz Sarajeva jedan 200eura za telefonske razgovore I jos mnogi drugi...Uglavnom ubjedi u nemoguce, odlicno izgleda I glas ih dodatno privuce...
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|